Τσιρώνης: Η κυβέρνηση θα νομοθετήσει σύντομα για την φαρμακευτική κάνναβη
Μιλώντας στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο κ. Τσιρώνης δηλώνει ότι το νομοσχέδιο για την καλλιέργεια, την χρήση και την παρασκευή φαρμακευτικών προϊόντων με βάση την κάνναβη θα ανοίξει το δρόμο για ελληνικές και ξένες επενδύσεις στον συγκεκριμένο κλάδο
Η ελληνική κυβέρνηση ετοιμάζεται να εγκρίνει την χρήση της φαρμακευτικής κάνναβης μέσω τροπολογίας που θα κατατεθεί σύντομα στην Βουλή, δηλώνει ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Μιλώντας στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο κ. Τσιρώνης δηλώνει ότι το νομοσχέδιο για την καλλιέργεια, την χρήση και την παρασκευή φαρμακευτικών προϊόντων με βάση την κάνναβη θα ανοίξει το δρόμο για ελληνικές και ξένες επενδύσεις στον συγκεκριμένο κλάδο.
Σύμφωνα με τον ίδιο η κάνναβη μπορεί να φέρει επενδύσεις μέχρι και 2 δισ. ευρώ, επισημαίνοντας ότι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από ελληνικές, καναδικές και ισραηλινές επιχειρήσεις.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.