Κυλλήνη: Φυλακισμένος πίσω από τη διάρρηξη ΑΤΜ με πλούσια λεία

Κυλλήνη: Φυλακισμένος πίσω από τη διάρρηξη ΑΤΜ με πλούσια λεία

Οι δράστες είχαν αρπάξει τότε 42.000 ευρώ και είχαν εξαφανιστεί

Κυλλήνη: Φυλακισμένος πίσω από τη διάρρηξη ΑΤΜ με πλούσια λεία
Προφυλακισμένος σε σωφρονιστικό κατάστημα είναι από καιρό για διαρρήξεις ο Έλληνας «εγκέφαλος» της διάρρηξης που είχε γίνει πριν από εννέα μήνες σε ένα Α.Τ.Μ. που στεγαζόταν στο πρώην κοινοτικό κατάστημα Κάστρου του Δήμου Ανδραβίδας- Κυλλήνης και της κλοπής μεγάλου χρηματικού ποσού.

Τα στοιχεία του 34χρονου κακοποιού ταυτοποιήθηκαν μαζί με αυτά του 42χρονου Αλβανού συνεργού του, οι οποίοι είχαν παραβιάσει με διάφορα εργαλεία και συσκευή οξυγονοκόλλησης την πίσω πόρτα του μηχανήματος τα ξημερώματα της 6ης Απριλίου 2017, μαζί με άλλους τρεις συνεργούς τους που παραμένουν ακόμη άγνωστοι. Οι δράστες είχαν αρπάξει τότε 42.000 ευρώ και είχαν εξαφανιστεί.

Κλείσιμο
Η πολύμηνη έρευνα των αστυνομικών της Ασφαλείας Ήλιδας οδήγησε στην εξιχνίαση της υπόθεσης και σε βάρος των δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή σε βαθμό κακουργήματος. Η προανάκριση συνεχίζεται για την εξακρίβωση των στοιχείων ταυτότητας των υπόλοιπων δραστών και την εξιχνίαση και άλλων παρόμοιων διαρρήξεων που μπορεί να έχουν διαπράξει.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best Of Network

Δείτε Επίσης