Προβλήματα και στις πτήσεις: Αεροσκάφος με προορισμό την Αθήνα προσγειώθηκε... στα Χανιά!

Προβλήματα και στις πτήσεις: Αεροσκάφος με προορισμό την Αθήνα προσγειώθηκε... στα Χανιά!

Επιπλέον, δύο πτήσεις από Βρυξέλλες και Λισαβόνα προς την Αθήνα αναγκάστηκαν να προσγειωθούν στο αεροδρόμιο της Κω - Επίσης, δύο πτήσεις προς Χανιά, μία της Aegean και μία της Olympic Air, προσγειώθηκαν στο Ηράκλειο

Προβλήματα και στις πτήσεις: Αεροσκάφος με προορισμό την Αθήνα προσγειώθηκε... στα Χανιά!
Προβλήματα και στις πτήσεις προς την Ελλάδα προκάλεσε η κακοκαιρία που «σαρώνει» τη χώρα. Ένα αεροσκάφος της Tarom Romanian Air Transport, που επρόκειτο να προσγειωθεί στο διεθνές αεροδρόμιο «Ελ.Βενιζέλος» της Αθήνας, αναγκάστηκε να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο «Δασκαλογιάννης» των Χανίων.

Επιπλέον, δύο πτήσεις από Βρυξέλλες και Λισαβόνα προς την Αθήνα αναγκάστηκαν να προσγειωθούν στο αεροδρόμιο της Κω. Επίσης, δύο πτήσεις προς Χανιά, μία της Aegean και μία της Olympic Air, προσγειώθηκαν στο Ηράκλειο.

Ειδικότερα, η πτήση 334 της Olympic Air από Αθήνα επρόκειτο να φτάσει στα Χανιά στις 14.10 το μεσημέρι. Αναγκάστηκε ωστόσο, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, να αλλάξει προορισμό και να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο Ηρακλείου. Από εκεί οι επιβάτες με λεωφορείο μεταφέρθηκαν στα Χανιά.

Κλείσιμο
Η προσγείωση του αεροπλάνου στο Ηράκλειο είχε σαν αποτέλεσμα η επόμενη προγραμματισμένη πτήση 335 με το ίδιο αεροσκάφος από Χανιά για Αθήνα να μην πραγματοποιηθεί. Για την εκτέλεση του δρομολογίου επρόκειτο να σταλεί από την Αθήνα άλλο αεροσκάφος, προκειμένου να παραλάβει τους επιβάτες από τα Χανιά, των οποίων η πτήση ακυρώθηκε, και να τους μεταφέρει στην Αθήνα. Αυτή η πτήση, με αριθμό 339, αναμενόταν να φτάσει στο αεροδρόμιο Χανίων στις 21.10 και να απογειωθεί στις 22.20.

Οι πτήσεις 336 και 337 της Olympic Air εκτελέστηκαν κανονικά, καθώς κατά την προγραμματισμένη ώρα εκτέλεσής τους οι καιρικές συνθήκες επέτρεπαν την απογείωση και προσγείωση. Υπενθυμίζεται ότι αλλαγές έχουν υπάρξει λόγω απαγορευτικού και στα δρομολόγια των πλοίων από και προς Κρήτη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης