Ισόβια σε 47χρονο που δολοφόνησε τον πατέρα του

Ισόβια σε 47χρονο που δολοφόνησε τον πατέρα του

Όπως πρωτόδικα, έτσι και στην δευτεροβάθμια δίκη, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε ότι αυτός πυροβόλησε τον 77χρονο πατέρα του

Ακριβώς τέσσερα χρόνια μετά την δολοφονία του ηλικιωμένου πατέρα του, τον οποίο φέρεται να πυροβόλησε με μέσα περίστροφο στο σπίτι τους στον Τύρναβο, ο 47χρονος πατροκτόνος καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας σε ποινή ισόβιας κάθειρξη.

Όπως πρωτόδικα, έτσι και στην δευτεροβάθμια δίκη, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε ότι αυτός πυροβόλησε τον 77χρονο πατέρα του στην καρδιά και το κεφάλι τον Δεκέμβριο του 2013, επειδή είχε αποφασίσει να στηρίξει οικονομικά την αδελφή του και όχι τον ίδιο. Συγκεκριμένα, το θύμα είχε ενισχύσει την κόρη του με 10.000 ευρώ, πράγμα που αποκάλυψε η ίδια κατά την διάρκεια της προανάκρισης.

Ο 47χρονος -σήμερα- δράστης είχε προσπαθήσει επανειλημμένα να παραπλανήσει τις έρευνες των αστυνομικών, πότε υποστηρίζοντας ότι ο πατέρας του είχε αυτοκτονήσει, πότε υποστηρίζοντας ότι είχε πέσει θύμα άγνωστων ληστών και πότε κατηγορώντας τη... μητέρα του για το έγκλημα! Μάλιστα, στο δικαστήριο είχε ζητήσει να εξεταστεί από ανιχνευτή ψεύδους για να αποδείξει ότι έλεγε αλήθεια! Μετά την καταδίκη του, οδηγήθηκε πάλι στην φυλακή από την οποία είχε μεταχθεί.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

turia

 Υπουργός παρέθεσε τα… επιτεύγματα της Κυβέρνησης, αλλά δεν έδωσε λύσεις στα αιτήματά τους και έτσι από τη Δευτέρα ανακοίνωσαν κινητοποιήσεις με αρχή τη Θεσσαλία. «Οι απαντήσεις που πήραµε όχι µόνο δεν µας ικανοποιούν αλλά δείχνουν ότι η κυβέρνηση έχει κάνει την επιλογή της να µην στηρίξει τον αγροτικό τοµέα»

nosok

Επισημαίνουν πως έχουν εξαγγελθεί και άλλες θετικές αποφάσεις απο το υπουργείο Υγείας, οι οποίες όμως δεν υλοποιούνται ακριβώς -ή και καθόλου- με τον τρόπο που εξαγγέλλονται με αποτέλεσμα οι ασθενείς να συνεχίζουν να ταλαιπωρούνται και να επιβαρύνονται οικονομικά