Στο «κόκκινο» η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας - Πού υπάρχουν προβλήματα

Στο «κόκκινο» η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας - Πού υπάρχουν προβλήματα

Η κατάσταση εξομαλύνθηκε λίγο μετά τις 10 το πρωί - Κλειστό το κέντρο λόγω των συγκεντρώσεων

Στο «κόκκινο» η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας - Πού υπάρχουν προβλήματα
Με υπομονή και κουράγιο πρέπει να είναι «οπλισμένοι» σήμερα οι οδηγοί, καθώς λόγω της απεργίας στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
 τα προβλήματα από νωρίς το πρωί είναι πολλά και δεν αναμένεται να αποκατασταθούν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ήδη από τις 7 το πρωί παρατηρήθηκε ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση σε κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα παραμένει στον Κηφισό, όπου η κίνηση των οχημάτων είναι ιδιαίτερα προβληματική από νωρίς το πρωί έως και αυτή την ώρα, καθώς το κέντρο της Αθήνας είναι κλειστό λόγω των συγκεντρώσεων των εργαζομένων που απεργούν.

Κλείσιμο
Στους υπόλοιπους δρόμους της πρωτεύουσας, σύμφωνα με την Τροχαία, μεγάλες καθυστερήσεις σημειώθηκαν έως τις 10:30 περίπου στην κάθοδο της Μεσογείων, στην Κατεχάκη στο ρεύμα προς Ηλιούπολη, στην άνοδο και κάθοδο της λεωφόρου Κηφισίας. Ταλαιπωρία και για τους οδηγούς που κινήθηκαν και στα δύο ρεύματα της Βασ. Σοφίας, στην κάθοδο της Βασιλέως Κωνσταντίνου και στην άνοδο της Λ. Συγγρού, Σταδίου, Βασ. Αμαλίας, στο παραλιακό μέτωπο προς Γλυφάδα (Ποσειδώνος από Καραϊσκάκη έως Αλίμου). 

Η κίνηση στους δρόμους, ώρα 09:00 



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης