Γερή μπάζα από δυο κλοπές για δίδυμο διαρρηκτών

Γερή μπάζα από δυο κλοπές για δίδυμο διαρρηκτών

40.000 ευρώ ήταν η πλούσια λεία από τις μόλις δυο διαρρήξεις- Θεωρείται βέβαιο ότι έχουν διαπράξει και άλλες διαρρήξεις

Μετρητά και κοσμήματα συνολικής αξίας σχεδόν 40.000 ευρώ ήταν η πλούσια λεία από τις μόλις δυο διαρρήξεις που είχε διαπράξει ένα «δίδυμο» Ελλήνων σε σπίτια περιοχών του Δήμου Μυλοποτάμου, από τις 21 Ιουλίου ως τις 6 Σεπτεμβρίου του 2016!

Περισσότερο από ένα χρόνο μετά, οι κλοπές εξιχνιάστηκαν από τις έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί του τμήματος Μυλοποτάμου, της Ασφάλειας Ρεθύμνης και της Ομάδας Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Κρήτης και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των δύο δραστών ηλικίας 33 και 25 χρόνων, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνης. Η προανάκριση συνεχίζεται, καθώς θεωρείται βέβαιο ότι έχουν διαπράξει και άλλες διαρρήξεις.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

anastasios_albania

«Οι φιλικές σχέσεις Αλβανίας - Ελλάδας θεωρώ ότι θα βοηθήσουν και τις δύο χώρες. Το πιστεύω αυτό. Κι εγώ προσπαθώ να είμαι γέφυρα, καταλαβαίνετε; Άλλοι δημιουργούν χαράδρες, εγώ προσπαθώ και πιστεύω στις γέφυρες»

esr21

«Με το έργο και τη στάση του συνέβαλε αποφασιστικά στην ρύθμιση του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου στη χώρα μας», δήλωσε ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρης Κρέτσος