παρουσίασε με αριθμούς στο ΘΕΜΑ 104,6 ο αντιδήμαρχος καθαριότητας του δήμου Αθηναίων Γιώργος Μπρούλιας.
«Έχουν καεί 6-7 αυτοκίνητα, είχαμε 15 καμμένους κάδους ενώ αρκετές είσοδοι πολυκατοικιών είναι σπασμένες» είπε ο κ. Μπρούλιας ο οποίος αποκάλυψε ότι τις προηγούμενες ημέρες από τα Εξάρχεια και τις γύρω περιοχές απομακρύνθηκαν περίπου 300 κάδοι για λόγους ασφαλείας κατόπιν οδηγιών από την αστυνομία.
Κλείσιμο
«Φαίνεται, όμως, ότι τους έφεραν από άλλες περιοχές π.χ. από ψηλά τη Νεάπολη ή τους Αμπελοκήπους» είπε ο κ. Μπρούλιας.
Όπως κατήγγειλε, μάλιστα, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης απομάκρυνσης των κάδων έχουν καταγραφεί περιστατικά με αντεξουσιαστές να πετούν πέτρες κατά εργαζομένων του δήμου οι οποίοι αποχώρησαν για να διαφυλάξουν τη σωματική τους ακεραιότητα.
«Φέτος ήταν μεγαλύτερες οι ζημιές» είπε ο αντιδήμαρχος καθαριότητας του Δήμου Αθηναιών μιλώντας για παγιωμένη πρακτική της αστυνομίας να περιορίζουν τα επεισόδια στα Εξάρχεια.
Για τον Όμιλο Sani/Ikos, η βιωσιμότητα αποτελεί μια διαρκή διαδικασία προσαρμογής και εξέλιξης, που επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο σχεδιάζονται οι εμπειρίες φιλοξενίας
Με μετρήσιμα αποτελέσματα σε περιβάλλον, κοινωνία και εταιρική διακυβέρνηση, η εταιρεία παρουσιάζει τον ESG Απολογισμό 2025 και τη νέα στρατηγική «Brewing Tomorrow»