Επεισόδια και στο Ηράκλειο μετά την πορεία για τον Γρηγορόπουλο
Τα επεισόδια εστιάστηκαν κυρίως στην περιοχή του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, όπου σημειώθηκε ένταση και συμπλοκή μεταξύ νεαρών και αστυνομικών δυνάμεων
Επεισόδια σημειώθηκαν πριν από λίγη ώρα στο Ηράκλειο, κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου.
Τα επεισόδια εστιάστηκαν κυρίως στην περιοχή του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, όπου σημειώθηκε ένταση και συμπλοκή μεταξύ νεαρών και αστυνομικών δυνάμεων.
Κλήθηκε μάλιστα η πυροσβεστική, ώστε να σβήσει κάδους απορριμμάτων στους οποίους άγνωστοι είχαν βάλει φωτιά, ενώ αυτή την ώρα τα επεισόδια έχουν σταματήσει και επανέρχεται η ομαλότητα στην περιοχή.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.