Συνάντηση Κοντονή - Μώραλη για την μεταφορά των δικαστηρίων του Πειραιά

Συνάντηση Κοντονή - Μώραλη για την μεταφορά των δικαστηρίων του Πειραιά

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η επίσπευση των ενεργειών για τη σταδιακή μεταφορά των δικαστηρίων του Πειραιά στο υπό διαμόρφωση κτίριο της πρώην Ραλλείου Σχολής επί της πλατείας Κοραή, στο κέντρο της πόλης

Με  μοναδικό θέμα την επίσπευση των διαδικασιών για τη μεταφορά των δικαστηρίων του Πειραιά, συναντήθηκαν σήμερα στο υπουργείο Δικαιοσύνης  ο  Σταύρος Κοντονής με τον Δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη.
         
Ειδικότερα, αντικείμενο της συνάντησης ήταν η επίσπευση των ενεργειών για τη σταδιακή μεταφορά των δικαστηρίων του Πειραιά στο υπό διαμόρφωση κτίριο της πρώην Ραλλείου Σχολής επί της πλατείας Κοραή, στο κέντρο της πόλης.

Η μεταφορά στο νέο Δικαστικό Μέγαρο του Πειραιά θα υλοποιηθεί ύστερα από 31 χρόνων συζητήσεων.
         
Παράλληλα, κατά την εν λόγω συνάντηση καθορίστηκαν οι επόμενες κινήσεις των δυο πλευρών, έτσι ώστε, να αντιμετωπιστούν τόσο τα γραφειοκρατικά όσο και τα πρακτικά ζητήματα για την ολοκλήρωση της μεταφοράς των δικαστηρίων.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

pirgos_xasis

Οι αστυνομικοί αναζήτησαν τους ιδιοκτήτες των χωραφιών, αλλά βρήκαν μόνο τον έναν ηλικίας 67 χρόνων που ήδη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας και του ασκήθηκε δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών