Τα σημεία του εθνικού δικτύου στην Δυτική Αττική που παραμένουν κλειστά
Κλειστοί παραμένουν οι βασικοί οδικοί άξονες στην περιοχή της Δυτικής Αττικής
Κλειστοί παραμένουν οι βασικοί οδικοί άξονες στην περιοχή της Δυτικής Αττικής, στους οποίους είχε διακοπεί από νωρίς η κυκλοφορία λόγω της θεομηνίας. Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την Αστυνομία, διακεκομμένη παραμένει η κυκλοφορία:
1.Στο 39ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Αθηνών-Κορίνθου στα Μέγαρα, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ν. Πέραμο.
2.Στο 35ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Αθηνών-Κορίνθου στη Ν. Πέραμο και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
Κλείσιμο
3.Στον κόμβο διυλιστηρίων προς Ν. Πέραμο.
4.
Στο 23ο χιλιόμετρο της νέας εθνικής οδού Αθηνών-Κορίνθου, στον κόμβο Παραδείσου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας - η κίνηση των οχημάτων διοχετεύεται από τις ράμπες του κόμβου προς Αθήνα και προς Κόρινθο αντίστοιχα.
5.Στον κόμβο Μάνδρας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Μάνδρα.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.