Η σκυλίτσα «Vamma» ξετρύπωσε τα ναρκωτικά στην Κέρκυρα

Η σκυλίτσα «Vamma» ξετρύπωσε τα ναρκωτικά στην Κέρκυρα

Την Τετάρτη η σκυλίτσα της Δίωξης Ναρκωτικών ανακάλυψε τις κρύπτες με το παράνομο εμπόρευμα ενός 45χρονου Έλληνα

Η σκυλίτσα «Vamma» ξετρύπωσε τα ναρκωτικά στην Κέρκυρα
Άλλη μια επιτυχία πρόσθεσε στο πλούσιο βιογραφικό της η εκπαιδευμένη στην ανίχνευση ναρκωτικών σκυλίτσα Vamma, που έχει κάνει υπερήφανους τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών στην Κέρκυρα! Την Τετάρτη ανακάλυψε τις κρύπτες με το παράνομο εμπόρευμα ενός 45χρονου Έλληνα.

Το πανέμορφο λυκόσκυλο μύρισε με... επαγγελματική ευσυνειδησία όλους τους χώρους του σπιτιού του υπόπτου και ανακάλυψε τη μια μετά την άλλη τις συσκευασίες που έκρυβε και περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 258 γραμμαρίων.

Κλείσιμο
Στο σπίτι κατασχέθηκαν, ακόμη, μια ζυγαριά ακριβείας και 1.150 ευρώ που προέρχονταν από τις πωλήσει του 45χρονου, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας που του άσκησε δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών.


*** Αλλά και ο εκπαιδευμένος σκύλος ανιχνευτής της Ασφάλειας Καρδίτσας είχε ανάλογη εποτυχία, καθώς ξετρύπωσε τις συσκευασίες με μικροποσότητες κοκαΐνης, ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης που έκρυβε ένας 58χρονος στο σπίτι του στην πόλη και σε μια παρακείμενη αποθήκη του. Στην κατοχή του δράστη, που συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καρδίτσας, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν ακόμη μια ζυγαριά ακριβείας, τέσσερα κινητά με τα οποία επικοινωνούσε με τους “πελάτες” του και 1.000 ευρώ που προέρχονταν από την διακίνηση.

*** Αστυνομικοί τής Δίωξης Ναρκωτικών ακινητοποίησαν έναν 22χρονο που κινούνταν με τη μοτοσικλέτα του στο Βόλο, του έκαναν έλεγχο και βρήκαν στην κατοχή του μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 162 γραμμαρίων. Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του νεαρού, κατασχέθηκαν μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 3,7 γραμμαρίων, ένας μεταλλικός τρίφτηςκ αι 75 ευρώ, καθώς και η μηχανή του ως μέσο για την διακίνηση ναρκωτικών. Ο 22χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης