Μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου κατέθεσε για τη ρύπανση ο δήμαρχος Πειραιά

Μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου κατέθεσε για τη ρύπανση ο δήμαρχος Πειραιά

Τα ερωτήματα είναι πολλά και θα πρέπει να δοθούν απαντήσεις - Οι πολίτες δικαιούνται να μάθουν τι ακριβώς συνέβη και όσοι έχουν ευθύνη  να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη 

Μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου  κατέθεσε σήμερα ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, για τη ρύπανση της θάλασσας και των ακτών του Πειραιά, μετά τη βύθιση δεξαμενόπλοιου στην θαλάσσια περιοχή της Σαλαμίνας. 

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης δήλωσε ότι προέβη στην συγκεκριμένη ενέργεια προκειμένου να αποδοθούν ευθύνες για τη ρύπανση που υπέστησαν οι ακτές και η θάλασσα του Πειραιά.

«Θεωρώ  πως θα πρέπει να εξεταστούν ενδελεχώς οι συνθήκες κάτω από τις οποίες βυθίστηκε το δεξαμενόπλοιο, εξαιτίας του οποίου υπέστη  οικολογική ζημιά το παραλιακό μέτωπο, καθώς και η όλη διαδικασία αντιμετώπισης» σημείωσε ο Γιάννης Μώραλης και πρόσθεσε: «Τα ερωτήματα είναι πολλά και θα πρέπει να δοθούν απαντήσεις. Είναι δεδομένο πως αυτό που προέχει είναι να καθαρίσει το συντομότερο δυνατό η θάλασσα  του Πειραιά. Σίγουρα υπάρχουν ευθύνες, σίγουρα έγιναν λάθη. Σε κάθε περίπτωση οι πολίτες δικαιούνται να μάθουν τι ακριβώς συνέβη και όσοι έχουν ευθύνη  να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη. Παράλληλα επιφυλασσόμαστε κάθε νομίμου δικαιώματος και εξετάζουμε όλα τα ένδικα μέσα για αστικές ευθύνες».

ΣΧΟΛΙΑ (4)

Ενεργός Πολίτης

Κάλλιο αργά παρά ποτέ! Έπρεπε νά έχει γίνει από χθές. Δήμαρχε προχώρα το μέχρι τέλους.Κάποιοι πρέπει κάποτε νά λογοδοτούν γιά κομπίνες ή σκόπιμες παραλήψεις,πού ζημιώνουν τό δημόσιο συμφέρον!

Πειραική

Άντε γιαννη και βουλευτής

Λεωνίδας

Μπράβο στον γιάννη μώραλη άξιος δήμαρχος σοβαρός και αποτελεσματικούς τέτοιους νέους θέλομε στην πολιτική πάντα μετρημένος και συνεπής στα λόγια του

Σάββας καφέ!!!

Αν και δεν κατοικώ στον Πειραιά,ώστε να δω τι έργο παράγει για την καθημερινότητα του πολίτη,ωστόσο,όσες φορές τον έχω δει στην τηλεόραση,είναι σοβαρός,μετρημένος,με προτάσεις και το σημαντικότερο,κατ' εμέ,ακούει και συνδιαλέγεται με τους συνομιλητές του!!Δεν αρχίζει να μονολογεί,όπως οι περισσότεροι κάνουν,χρησιμοποιώντας αυτόν τον,βαρετό,"ξυλινο" λόγο!!(σ.σ είμαι παναθηναϊκός)

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

lar23

Ο 50χρονος άνδρας και η 49χρονη σύζυγός του είχαν στην κατοχή τους επτά συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 151,2 γραμμαρίων μαζί με μικροποσότητα σπόρων, ενώ κατασχέθηκαν ακόμη μικροποσότητα βουπρενορφίνης και ναρκωτικών χαπιών