Μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου από τους δήμους που επλήγησαν από το πετρέλαιο

Μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου από τους δήμους που επλήγησαν από το πετρέλαιο

«Δεν μπορεί να έχει συντελεστεί ένα τέτοιο έγκλημα και να μην λογοδοτήσει κανείς», είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Γλυφάδας, ενώ και ο δήμαρχος Πειραιά προανήγγειλε προσφυγή στη Δικαιοσύνη

Μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου από τους δήμους που επλήγησαν από το πετρέλαιο
Μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου αναμένεται να καταθέσουν δήμοι που επλήγησαν από την πετρελαιοκηλίδα, αλλά και ιδιώτες που έχουν επιχειρήσεις στην παραλία του Σαρωνικού. 

Ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μόραλης, μιλώντας στον Σκάι, ζήτησε να ερευνηθούν και οι ευθύνες της πλοιοκτήτριας εταιρίας με αφορμή τις σοβαρές καταγγελίες και της Πανελλήνιας Ένωσης Ναυτών Εμπορικού Ναυτικού που χαρακτηρίζει το πλοίο ως μια «κινητή οικολογική βόμβα».

Αντίστοιχα, ο δήμαρχος Γλυφάδας Νίκος Παπανικολάου, με δεδομένο ότι η παραλία της Γλυφάδας υπέστη πολύ σοβαρό πλήγμα από την διαρροή του πετρελαίου, δήλωσε επίσης στον Σκάι, πως υπάρχουν ευθύνες τόσο σε πράξεις όσο και σε παραλήψεις και τόνισε πως αύριο το πρωί κατατίθενται μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου. Είναι πολλά τα ερωτήματα για όλους μας, τόνισε. «Δεν μπορεί να έχει συντελεστεί ένα τέτοιο έγκλημα και να μην λογοδοτήσει κανείς», είπε χαρακτηριστικά και προανήγγειλε πως η Γλυφάδα θα προσφύγει τόσο στα ποινικά δικαστήρια, όσο και στα αστικά δικαστήρια, θα αναζητήσουμε αποζημίωση για κάθε ζημιά που έχει υποστεί ο δήμος, θα κάνουμε το αυτονόητο, είπε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης