Ελληνικός Νηογνώμων: Δεν δώσαμε εμείς πιστοποιητικό αξιοπλοΐας στο «Αγία Ζώνη ΙΙ»

Ελληνικός Νηογνώμων: Δεν δώσαμε εμείς πιστοποιητικό αξιοπλοΐας στο «Αγία Ζώνη ΙΙ»

«Το εν λόγω δεξαμενόπλοιο δεν έχει επιθεωρηθεί και δεν κατέχει οποιοδήποτε πιστοποιητικό αξιοπλοΐας εκδοθέν από τον Ελληνικό Νηογνώμονα»

Ανακοίνωση με την οποία διευκρίνισε ότι δεν έχει καμία σχέση με το δεξαμενόπλοιο «Αγία Ζώνη ΙΙ» εξέδωσε η «Ελληνικός Νηογνώμων Α.Ε.». 

«Σχετικά με τη διασπορά ανυπόστατων φημών για το δεξαμενόπλοιο Αγία Ζώνη ΙΙ, η Ελληνικός Νηογνώμων Α.Ε. ενημερώνει ότι το εν λόγω δεξαμενόπλοιο δεν έχει επιθεωρηθεί και δεν κατέχει οποιοδήποτε πιστοποιητικό αξιοπλοΐας εκδοθέν από τον Ελληνικό Νηογνώμονα», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Πάρ' τη σκούφια σου και βάρα μας!

Ξεχνάτε ότι η ΕΕ πριν από 5 περίπου χρόνια αφαίρεσε από τον Ελληνικό Νηογνώμονα την άδεια να εκδίδει πιστοποιητικά γιατί σε έλεγχο που έκαναν διαπιστώθηκαν μαζικές παραβάσεις της διαδικασίας και σαφείς ενδείξεις χρηματισμού; Είτε έχει χαρτί από τον ΕΝ ένα σκάφος είτε δεν έχει, είναι το ίδιο και το αυτό. Κρατικός έλεγχος δεν υφίσταται, το λιμενικό σώμα βρίσκεται στο τσεπάκι των εφοπλιστών και των πολιτικών. Μόνο σε κανέναν κακομοίρη που βγαίνει για ψάρεμα με το βαρκάκι η το φουσκωτό γράφουν κλήση επειδής του έληξε η φωτοβολίδα δύο μήνες.....

ch.en

Ρε παιδια ενας εισαγγελεας δεν υπαρχει να τους ξελωσει ΟΛΟΥΣ απο υπουργο και κατω

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

0000ste21

Ενόψει κρίσιμων διασκέψεων για ασφαλιστικό και τηλεοπτικές άδειες το υπουργείο Δικαιοσύνης αποφάσισε ξαφνικά ότι οι 10 θέσεις των αντιπροέδρων του Συμβουλίου της Επικρατείας πρέπει να αυξηθούν σε 12, ενώ τα Τμήματα του δικαστηρίου είναι και παραμένουν έξι

1