Λαφαζάνης: Οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί θα γίνουν η ταφόπετρα της κυβέρνησης

Λαφαζάνης: Οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί θα γίνουν η ταφόπετρα της κυβέρνησης

«Αποτελεί μαύρο στίγμα για τον Τσίπρα ότι η κυβέρνηση του θεσμοθέτησε τους αντισυνταγματικούς ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς» τόνισε ο επικεφαλής της ΛΑΕ

«Οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί θα γίνουν η ταφόπετρα της κυβέρνησης» εκτίμησε σήμερα ο επικεφαλής της ΛΑΕ Παναγιώτης Λαζάνης ο οποίος έδωσε το παρών στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στο Ειρηνοδικείο της Αθήνας.

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης σημείωσε συγκεκριμένα στη δήλωση του: 

«Σήμερα στο Ειρηνοδικείο Αθηνών διώξαμε τα ΜΑΤ, που για πρώτη φορά ήρθαν στον χώρο των πλειστηριασμών. Για άλλη μια φορά οι δεκάδες προγραμματισμένοι πλειστηριασμοί στο Ειρηνοδικείο της Αθήνας δεν πραγματοποιήθηκαν.Το κίνημα τους ματαίωσε όλους.

Αποτελεί μαύρο στίγμα για τον Τσίπρα ότι η κυβέρνηση του θεσμοθέτησε τους αντισυνταγματικούς ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, με σκοπό να λεηλατήσει τα σπίτια, τις λαϊκές περιουσίες και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Τους απαντάμε: Τα βρώμικα αυτά σχέδια ηλεκτρονικής ληστείας κυβέρνησης, τραπεζών, και κερδοσκοπικών fund δεν θα περάσουν και θα ακυρωθούν στην πράξη.

Δεν πρόκειται τα κάθε μορφής ''κοράκια'' να αρπάζουν ηλεκτρονικά σπίτια και μαγαζιά και να πετάνε νοικοκυριά και επαγγελματίες στο δρόμο. Οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί θα γίνουν η ταφόπετρα της κυβέρνησης.»

ΣΧΟΛΙΑ (4)

Μ.ΠΑΣΟΚ

ΕΙΠΑΜΕ ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ ,ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΧΕΡΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΙ,ΣΚΙΖΟΥΜΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΝΦΙΑ ,ΔΙΝΟΥΜΕ 751 ΒΑΣΙΚΟ ΜΙΣΘΟ,ΜΕΡΚΕΛ ΓΚΟΟΥ ΧΟΜ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ.ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΨΗΦΙΣΕ.ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.

ΜΙΚ

Αυτές οι μεγαλοστομίες των αριστεροαριστερών να μην υπήρχαν... Αυτό τον πείραξε; Όλα τα άλλα δηλαδή πάνε καλά; Εδώ χάνονται κόποι ζωής, τις όποιες καταθέσεις τις ρήμαξαν οι φόροι! Συντάξεις πετσοκόπηκαν! Ιδιοκτήτες πληρώνουν νοίκι για το σπίτι τους! Αυτός εκεί! Μην τυχόν και χαθεί το πανηγύρι της Τετάρτης και ξεχάσουμε τη λαμπρή προσωπικότητά του.

Δραχμιστης

Δραχμή εδώ και τώρα να ξεβρωμισει ο τόπος από τους Γερμανούς.

ΜΙΚ

Ή τα 'χεις βγάλει έξω ή είσαι πανί με πανί.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

french-forei-thumb-large

Οι υπουργοί Εξωτερικών της Γαλλίας Ζαν-Ιβ Λε Ντριάν, της Γερμανίας Χάικο Μάας και της Βρετανίας Τζέρεμι Χαντ είχαν ήδη ζητήσει τη διεξαγωγή "αξιόπιστης έρευνας" στις 14 Οκτωβρίου

raikou0

Η πρώην εισαγγελέας Διαφθοράς καταγγέλλει παρεμβάσεις στο έργο της - Βαριές κατηγορίες για πολιτικό που απαιτούσε «την εδώ και τώρα αρχειοθέτηση δικογραφιών» ή αξίωνε συγκεκριμένες διέωξεις «και ας πάνε παρακάτω να απαλλαγούν» - Η συνέχεια θα αποκαλύψει πράγματα που ξεπερνούν τη φαντασία  του μέσου ανθρώπου, λένε συνεργάτες της Ελένης Ράικου

33