Λαφαζάνης: Οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί θα γίνουν η ταφόπετρα της κυβέρνησης

Λαφαζάνης: Οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί θα γίνουν η ταφόπετρα της κυβέρνησης

«Αποτελεί μαύρο στίγμα για τον Τσίπρα ότι η κυβέρνηση του θεσμοθέτησε τους αντισυνταγματικούς ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς» τόνισε ο επικεφαλής της ΛΑΕ

Λαφαζάνης: Οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί θα γίνουν η ταφόπετρα της κυβέρνησης
«Οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί θα γίνουν η ταφόπετρα της κυβέρνησης» εκτίμησε σήμερα ο επικεφαλής της ΛΑΕ Παναγιώτης Λαζάνης ο οποίος έδωσε το παρών στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στο Ειρηνοδικείο της Αθήνας.

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης σημείωσε συγκεκριμένα στη δήλωση του: 

Κλείσιμο
«Σήμερα στο Ειρηνοδικείο Αθηνών διώξαμε τα ΜΑΤ, που για πρώτη φορά ήρθαν στον χώρο των πλειστηριασμών. Για άλλη μια φορά οι δεκάδες προγραμματισμένοι πλειστηριασμοί στο Ειρηνοδικείο της Αθήνας δεν πραγματοποιήθηκαν.Το κίνημα τους ματαίωσε όλους.

Αποτελεί μαύρο στίγμα για τον Τσίπρα ότι η κυβέρνηση του θεσμοθέτησε τους αντισυνταγματικούς ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, με σκοπό να λεηλατήσει τα σπίτια, τις λαϊκές περιουσίες και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Τους απαντάμε: Τα βρώμικα αυτά σχέδια ηλεκτρονικής ληστείας κυβέρνησης, τραπεζών, και κερδοσκοπικών fund δεν θα περάσουν και θα ακυρωθούν στην πράξη.

Δεν πρόκειται τα κάθε μορφής ''κοράκια'' να αρπάζουν ηλεκτρονικά σπίτια και μαγαζιά και να πετάνε νοικοκυριά και επαγγελματίες στο δρόμο. Οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί θα γίνουν η ταφόπετρα της κυβέρνησης.»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης