Καλύτερη εικόνα σε Ζάκυνθο, Κάλαμο, Ηλεία: Χωρίς ενεργά μέτωπα οι φωτιές

Καλύτερη εικόνα σε Ζάκυνθο, Κάλαμο, Ηλεία: Χωρίς ενεργά μέτωπα οι φωτιές

Μετά από μια εβδομάδα είναι σαφώς καλύτερα τα πράγματα στην Ζάκυνθο - Σχεδόν οριοθετημένη η φωτιά στην Ανατολική Αττική - Καλή εικόνα και στην Ηλεία

Δεν υπάρχουν το πρωί της Πέμπτης ενεργά μέτωπα στις μεγάλες φωτιές που τα τελευταία εικοσιτετράωρα προκάλεσαν μεγάλες καταστροφές σε Ζάκυνθο, Ανατολική Αττική και Ηλεία. 

Στην Ζάκυνθο, για πρώτη φορά εδώ και μια εβδομάδα, η εικόνα του μετώπου με τις 20 εστίες είναι σαφώς καλύτερη. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, δεν υπάρχει πλέον κανένα ενεργό μέτωπο, καθώς οι 134 πυροσβέστες με 37 οχήματα, τα 30 άτομα πεζοπόρο και τα επτά οχήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης κατόρθωσαν να περιορίσουν την κατάσταση.

Στην Ανατολική Αττική, η μεγάλη πυρκαγιά είναι πλέον σχεδόν οριοθετημένη, δεν έχει ενεργό μέτωπο, ενώ το πεζοπόρο τμήμα της Πυροσβεστικής αντιμετωπίζει αμέσως τις διάσπαρτες εστίες που ξεσπούσαν όλο το βράδυ μέσα στην καμένη έκταση. 

Καλύτερη σαφώς είναι η κατάσταση και στην Ηλεία, όπου επίσης δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο, ενώ παραμένουν στην περιοχή 42 πυροσβέστες με 20 οχήματα και 12 άτομα πεζοπόρο τμήμα.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

Santorini-kyklwma-plasta

Στα ίχνη του κυκλώματος βρέθηκαν οι αστυνομικοί του τμήματος Θήρας, όταν εντόπισαν τέσσερις μη νόμιμους αλλοδαπούς, έναν άνδρα και δυο γυναίκες ηλικίας 23, 29, 32 και 40 χρόνων, που είχαν πάει στο αεροδρόμιο του νησιού για να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό τη Γαλλία, με τη συνοδεία και την καθοδήγηση ενός 23χρονου διακινητή μέλους του κυκλώματος

1