Στην κατοχή του 34χρονου κατασχέθηκαν και 28 ναρκωτικά χάπια
Μάνος Τσαγκαράκης
Επί τω έργω τσάκωσαν οι άνδρες της Ασφάλειας και του τοπικού αστυνομικού τμήματος έναν 34χρονο, τη στιγμή που προσπαθούσε να διαρρήξει το Ι.Χ. αυτοκίνητο μιας 28χρονης στην Καρδίτσα. Ήδη, όμως είχε προλάβει να «γδύσει» άλλο ένα όχημα.
Νωρίτερα, ο δράστης είχε παραβιάσει το Ι.Χ. αυτοκίνητο ενός 56χρονου και είχε αρπάξει το cd-player, ένα ζευγάρι ρευματοαγωγών, ένα γρύλλο αυτοκινήτου, μία φόρμα εργασίας, ακόμη και το… προειδοποιητικό τρίγωνο! Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου, ενώ στην κατοχή του 34χρονου κατασχέθηκαν 28 ναρκωτικά χάπια καθώς δεν διέθετε ιατρική συνταγή και ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Καρδίτσας του άσκησε δίωξη για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών.
*** Δύο κλοπές μέσα σε 20 ημέρες είχε διαπράξει σε μια καφετέρια και στην αποθήκη μιας μεταφορικής εταιρείας στη Ρόδο ένας 58χρονος, ο οποίος είχε αρπάξει μικρά χρηματικά ποσά. Οι κλοπές εξιχνιάστηκαν από την Ασφάλεια και σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.