Ένα απίστευτο συμβάν διαδραματίστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ανοιχτά του Κατακόλου σύμφωνα με πληροφορίες του iliaenimerosi.
Πιο συγκεκριμένα σκάφος του Λιμενικού Σώματος επέστρεφε από το λιμάνι της Κυλλήνης πλέοντας σε απόσταση περίπου δυο ναυτικών μιλίων ανοιχτά του λιμανιού του Κατακόλου όταν τα μέλη του πληρώματος αντιλήφθηκαν ότι στη θάλασσα υπήρχε σκύλος. Η έκπληξη του πληρώματος ήταν πολύ μεγάλη στη θέα του ζώου που κολυμπούσε σε τόσο μεγάλη απόσταση από τη στεριά και σε μεγάλο βάθος. Οι ναυτικοί του Λιμενικού έδρασαν άμεσα και έσωσαν το ζώο που πάλευε με τη θάλασσα.
Με συντονισμένες ενέργειες κατάφεραν να περισυλλέξουν τον σκύλο, ράτσας Σέτερ, και να το επιβιβάσουν σώο και αβλαβές, επάνω στο σκάφος. Το ζώο ήταν φανερά καταβεβλημένο.
Παραμένει άγνωστο το πως βρέθηκε ο σκύλος τόσο μακριά από τη στεριά.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.