Αγρότης χτύπησε κοινοτάρχη για το νερό

Αγρότης χτύπησε κοινοτάρχη για το νερό

Ο 74χρονος ήταν ανένδοτος και τελικά χτύπησε τον 44χρονο κοινοτάρχη τραυματίζοντάς τον, όταν εκείνος τον απείλησε ότι θα ενημερώσει τον αγροφύλακα πως δεν πειθαρχεί στο πρόγραμμα ποτίσματος

Στο νοσοκομείο κατέληξε ο κοινοτάρχης ενός χωριού στα ορεινά του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, ο οποίος δέχθηκε επίθεση με κλωτσιές και γροθιές από έναν 74χρονο αγρότη όταν προσπάθησε να μεσολαβήσει στην διένεξή του με τον υδρονομέα της περιοχής!

Ο ηλικιωμένος επέμενε να παρακάμψει το πρόγραμμα και να ποτίσει το χωράφι του, παρ’ όλο που δεν ήταν η σειρά του στο πρόγραμμα που εκπονείται για όλους τους καλλιεργητές. Ο πρόεδρος προσπάθησε να τον κάνει να καταλάβει ότι, αν παραβίαζε την προκαθορισμένη σειρά, κάποιος άλλος αγρότης θα έπαιρνε μειωμένη ποσότητα νερού κι αυτό θα είχε νομικές κυρώσεις.

Όμως, ο 74χρονος ήταν ανένδοτος και τελικά χτύπησε τον 44χρονο κοινοτάρχη τραυματίζοντάς τον, όταν εκείνος τον απείλησε ότι θα ενημερώσει τον αγροφύλακα πως δεν πειθαρχεί στο πρόγραμμα ποτίσματος. Ο τραυματίας κατέθεσε στην Αστυνομία μήνυση για απειλή, εξύβριση και πρόκληση σωματικής βλάβης κατά του 74χρονου «νταή», ο οποίος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

dikastirio

Η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος κάλεσε την κυβέρνηση να σταματήσει να χρησιμοποιεί την Δικαιοσύνη ως πεδίο κομματικής αντιπαράθεσης – Αφορμή της παρέμβασης είναι οι εμπρηστικές δηλώσεις του Παύλου Πολάκη που ζήτησε να «μπει και κανένας φυλακή»

hotspot

Δημοσιεύτηκε στη «Διαύγεια» η απόφαση αποπομπής του αντιστρατήγου ε.α. Ανδρέα Ηλιόπουλου που κατήγγειλε κακοδιαχείριση των κοινοτικών κονδυλίων στα hot spots – Στην απόφαση αναφέρεται ότι υπάρχουν «σοβαροί λόγοι αδυναμίας συνεργασίας για την εκτέλεση των καθηκόντων του»