Πάτρα: Αλλοδαποί πωλούσαν χιλιάδες είδη παραεμπορίου

Πάτρα: Αλλοδαποί πωλούσαν χιλιάδες είδη παραεμπορίου

Εντοπίστηκαν από αστυνομικούς στο πλαίσιο των ελέγχων που γίνονται στις λαϊκές αγορές

Πάτρα: Αλλοδαποί πωλούσαν χιλιάδες είδη παραεμπορίου
Ολόκληρο πάγκο με είδη «μαϊμού» είχε στήσει στον χώρο μιας λαϊκής αγοράς στην Πάτρα ένας 35χρονος μετανάστης από το Μπανγκλαντές, ο οποίος διέθετε προς πώληση χιλιάδες είδη παραεμπορίου χωρίς να διαθέτει τη νόμιμη άδεια για την άσκηση υπαίθριου εμπορίου.

Ο αλλοδαπός εντοπίστηκε από αστυνομικούς των Β΄ και Γ΄ τμημάτων της πόλης στο πλαίσιο των ελέγχων που γίνονται στις λαϊκές αγορές και συνελήφθη, καθώς στον αυτοσχέδιο πάγκο βρέθηκαν ούτε λίγο ούτε πολύ… 10.700 εμπορεύματα, μεταξύ των οποίων ραδιόφωνα, λαμπτήρες, φακοί, μπαταρίες, είδη οικιακής χρήσης και άλλα ηλεκτρικά είδη. 

Σε άλλο σημείο, οι αστυνομικοί εντόπισαν έναν 51χρονο Νιγηριανό που διέθετε προς πώληση 27 ζευγάρια παπουτσιών, αλλά εκείνος παράτησε το εμπόρευμα και προσπάθησε να διαφύγει τρέχοντας! Τελικά, όμως, συνελήφθη και αυτός και τα είδη που διακινούσε κατασχέθηκαν. Και οι δυο αλλοδαποί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών κατηγορούμενοι για παράβαση της νομοθεσίας περί άσκησης υπαίθριου εμπορίου, ενώ όλα τα είδη που κατασχέθηκαν θα καταστραφούν σύμφωνα με το νόμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης