Καλλιάνος για κακοκαιρία: «Θέλαμε τη βροχή για να δροσιστούμε αλλά όχι και έτσι...»

Καλλιάνος για κακοκαιρία: «Θέλαμε τη βροχή για να δροσιστούμε αλλά όχι και έτσι...»

Δείτε τον χάρτη των κεραυνών τις δύο τελευταίες ημέρες 

Καλλιάνος για κακοκαιρία: «Θέλαμε τη βροχή για να δροσιστούμε αλλά όχι και έτσι...»
Tην καταστροφική κακοκαιρία που χτύπησε τη χώρα, τις πλημμύρες και τις τεράστιες καταστροφές σε καλλιέργειες, σχολίασε ο Γιάννης Καλλιάνος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook.

Ολόκληρη η ανάρτησή του:

Νομίζω πλέον ότι καταλάβατε όλες και όλοι σας γιατί επέμενα αυτές τις μέρες με συνεχόμενες ανακοινώσεις στο διαδίκτυο, σε κανάλια και εφημερίδες. Έπρεπε να προετοιμαστείτε για ισχυρά κατά τόπους φαινόμενα και να περιορίσετε τις μετακινήσεις σας. Δεν "φώναζα" τυχαία.

Κλείσιμο
Δυστυχώς για άλλη μια φορά είχαμε τρομερές καταστροφές σε καλλιέργειες. Κόποι ετών από αγρότες χάθηκαν σε λίγα λεπτά. Οι καταιγίδες και οι χαλαζοπτώσεις σε πολλά μέρη, ήταν πρωτόγνωρες.

Ο Άγγελος από την Αμφιλοχία, χτυπήθηκε από κεραυνό και έχασε τη ζωή του. Εκφράζω τα βαθύτατα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια και στους οικείους του. Βρέθηκε δυστυχώς έξω την κακιά στιγμή... Είναι κρίμα...

Ένα ζευγάρι αγνοείται στον Όλυμπο, που αψήφησε τους κινδύνους που έκρυβε αυτή η ανεπανάληπτη για την εποχή κακοκαιρία. Ελπίζω και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να βρεθούν οι άνθρωποι εντός των επόμενων ωρών.

Δυστυχώς, για άλλη μια φορά, τα νέα δεν ήταν ευχάριστα για εκατοντάδες περιοχές της Ελλάδας. Χιλιάδες πλημμύρες και καταστροφές.

Θέλαμε τη βροχή για να δροσιστούμε αλλά όχι και έτσι...»

Ο χάρτης κεραυνών τις δύο τελευταίες ημέρες



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης