Τι θα γίνει με τις αποζημιώσεις της ΕΡΤ; - «Παγώνει» η απόφαση των υπουργών Ψηφιακής Πολιτικής και Οικονομίας
Υποχρέωνε τους εργαζόμενους στην ΕΡΤ να υποβάλουν παραιτήσεις από τις δικαστικές τους διεκδικήσεις για το διάστημα που είχε πέσει «μαύρο» στο Ραδιομέγαρο της Αγιας Παρασκευής
Με προσωρινή διαταγή του συμβούλου Επικρατείας του Δ' τμήματος Ευθύμιου Αντωνόπουλου (λόγω απουσίας του Δημοσθένη Πετρούλια,
προέδρου του εν λόγω τμήματος), «παγώνει» προσωρινά η από 12/04/2017 απόφαση των υπουργών Ψηφιακής Πολιτικής και Οικονομίας που υποχρέωνε τους εργαζόμενους στην ΕΡΤ να υποβάλουν παραιτήσεις από τις δικαστικές τους διεκδικήσεις για το διάστημα που είχε πέσει «μαύρο» στο Ραδιομέγαρο της Αγιας Παρασκευής μέχρι την επαναλειτουργία της, προκειμένου να τους καταβληθούν οι αποδοχές που δεν έλαβαν το επίμαχο διάστημα.
Στο Συμβούλιο της Επικρατείας έχει προσφύγει η ΠΟΣΠΕΡΤ και 391 εργαζόμενοι στην ΕΡΤ και ζητούσαν να ανασταλεί και να ακυρωθεί η επίμαχη υπουργική απόφαση. Η προσωρινή διαταγή του συμβούλου Επικρατείας Ευθύμιου Αντωνόπουλου ισχύει μέχρι να εκδοθεί απόφαση επί της ετήσιας αναστολής της ΠΟΣΠΕΡΤ και των εργαζομένων στην ΕΡΤ. Εισηγήτρια της υπόθεσης έχει οριστεί η σύμβουλος επικρατείας Όλγα Παπαδοπούλου.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη
Η ΑΒ Βασιλόπουλος και η Wolt διευρύνουν τη συνεργασία τους, προσφέροντας ταχύτερη εξυπηρέτηση, μεγαλύτερη κάλυψη και ακόμη πιο εύκολη πρόσβαση στις online αγορές supermarket.
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.