«Αθώος» αλλά κρύβεται, πιθανότατα στην Ελλάδα, ο Αρτέμης Σώρρας

«Αθώος» αλλά κρύβεται, πιθανότατα στην Ελλάδα, ο Αρτέμης Σώρρας

Είναι «θύμα πολιτικής δίωξης» από το «κατεστημένο που χρεοκόπησε τη χώρα» είπε ο δικηγόρος του και άσκησε έφεση - «Σύντομα θα είναι παρών για να διατρανώσει την αθωότητά του», είπε ακόμα ο δικηγόρος Βασίλης Νουλέζας

«Θύμα πολιτικής δίωξης» είναι ο Αρτέμης Σώρρας, όπως κατήγγειλε ο δικηγόρος του Βασίλης Νουλέζας, ο οποίος χθες κατέθεσε έφεση κατά της απόφασης του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Πάτρας, που
επέβαλλε οκταετή κάθειρξη χωρίς αναστολή στην έφεση και πενταετή στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων, τόσο στον πρόεδρο της «Ελλήνων Συνέλευσις» όσο και στη σύζυγό του Βάια Ρουγκλίου Σώρρα.

«Ο Αρτέμης Σώρρας αυτή τη στιγμή διώκεται, κατά την άποψη του ομιλούντος, πολιτικά και υπάρχει μια συντονισμένη, ενορχηστρωμένη επίθεση νομικής, κοινωνικής, οικονομικής και φυσικής του εξόντωσης. Και σε αυτή την προσπάθεια έχουν συστρατευθεί και το χρεοκοπημένο πολιτικό και το μιντιακό και οικονομικό κατεστημένο της χώρας, που τη λεηλάτησε και την έφθασε σε αυτό το σημείο εσχατοσύνης» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Νουλέζας στο “Patras Tv”, εξερχόμενος από το Δικαστικό Μέγαρο. Δεν εξήγησε ωστόσο, ποιο «κατεστημένο» εμπόδισε τον Αρτέμη Σώρρα να αποδώσει στον κουμπάρο του τα χρήματα που εισέπραξε από την πώληση του αυτοκινήτου, αλλά και ποιο σύστημα ανάγκασε τον πελάτη του να υπεξαιρέσει δεκάδες χιλιάδες ευρώ από τον πρώην συνέταιρό του, πράξεις για τις οποίες καταδικάστηκε. Ο κ. Νουλέζας υποστήριξε ότι «αυτή η απόφαση, η οποία εφεσιβάλλεται, είναι υπερβολική, είναι υπέρμετρα αυστηρή, δυσανάλογα υψηλή σε σχέση με την ποινική αξία του αντικειμένου και το ύψος που αφορά το οικονομικό μέγεθος της υπεξαιρέσεως που φέρεται να έγινε. Βέβαια από την πλευρά του ο Αρτέμης Σώρρας έχει οικονομικές αξιώσεις, κάνει ένσταση συμψηφισμού και είναι μια αμιγώς αστική διαφορά».

Σήμερα ο δικηγόρος του Αρτέμης Σώρρα πρόκειται όπως, δήλωσε, να καταθέσει έφεση και για την Βάια Ρουγκλίου Σώρρα, ενώ θα ακολουθήσει η αίτηση αναστολής, από την οποία θα κριθεί το αν το ζεύγος θα φυλακιστεί ή όχι μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό. Πάντως ο συνήγορος υπεράσπισης ξεκαθάρισε, ότι ο πρόεδρος της «Ελλήνων Συνέλευσις» μπορεί να παραμένει άφαντος για πέμπτη ημέρα, αλλά βρίσκεται στην Ελλάδα. «Το ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε με ασυνήθιστη ταχύτητα. Ο Αρτέμης Σώρρας βρίσκεται προφανώς στην Ελλάδα και σύντομα τις επόμενες ημέρες θα είναι παρών για να υποστηρίξει την αλήθεια και να διατρανώσει την αθωότητά του».

Πάντως ο Αρτέμης Σώρρας δεν ελαφρύνει τη θέση του. Από τη μία παραμένει άφαντος για πέμπτη ημέρα ενώ εκκρεμεί ένταλμα σύλληψής του, ενώ από την άλλη παραβιάζει έναν σαφή όρο για την αποδοχή της αιτήσεως αναστολής, ο κατηγορούμενος να μην είναι ύποπτος φυγής. Και με τη δήλωσή του στο βίντεο – διάγγελμα ότι δεν πρόκειται να παραδοθεί, καθιστά τον εαυτό του απόλυτο ύποπτο φυγής.

Οι έρευνες πάντως της αστυνομίας για τον εντοπισμό του ζεύγους Σώρρα συνεχίζονται σε όλη την Ελλάδα, με τις αρχές να εξετάζουν το ενδεχόμενο διαφυγής του στο εξωτερικό. Πάντως το πιθανότερο σενάριο είναι να παραμένει στην Ελλάδα, κρυμμένος σε κάποιο σπίτι, περιμένοντας το αποτέλεσμα της αιτήσεως αναστολής.

Εξάλλου, ο Αρτέμης Σώρρας είναι ένα πρόσωπο τόσο γνωστό, που δεν θα μπορούσε ούτε στο περίπτερο να πάει χωρίς να γίνει αντιληπτός.

Το βίντεο με τις δηλώσεις του δικηγόρου του Αρτέμη Σώρρα

ΣΧΟΛΙΑ (7)

ΚΩΣΤΑΣ-ΔΡΑΜΑ

ΥΜΕ ΓΝΥΣΕΙΩΣ ΑΠΩΓΩΝΑΣ ΑΙΝΔΩΞΟΩΝ ΠΡΩΓΟΝΟΝ, ΓΥΓΑΙΝΥΣ ΑΥΤΩΧΘΟΝ ΑΙΛΑΝΥΩΣ ΚΕ ΔΑΙΝ ΧΡΟΣΤΑΟ ΣΑΙ ΚΑΝΑΙΝΑΝ ΠΙΠΑΝΑΠΤΙΚΤΩ, ΠΟΥ ΩΤΑΝ ΑΙΜΥΣ ΧΤΥΖΑΜΑΙ ΠΑΡΘΑΙΝΟΝΑΙΣ ΑΥΤΥ Υ ΑΓΡΥΟΙ ΠΟΥ ΤΟΡΑ ΘΑΙΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΑΙΨΟΥΝ ΤΩ ΑΙΛΑΝΕΙΩ ΠΑΡΑΙΛΘΩΝ ΜΑΣ, ΥΤΑΝ ΑΝΑΙΒΑΣΜΑΝΙ ΠΑΝΟ ΣΤΑ ΔΑΙΝΤΡΑ ΚΑΙ ΤΡΟΓΑΝΑΙ ΒΑΙΛΑΝΥΔΕΙΑ...

asa

ΧΕΣΤΗΚΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ Ο ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ, ΕΓΙΝΕ ΛΑΓΟΣ, ΣΕ ΥΠΟΓΕΙΟ 10 ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ, Ο ΠΟΝΤΙΚΟΣ, ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΠΑΛΙΚΑΡΑΣ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΙΑΦΩΝΟΥΣΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΚΟΡΌΙΔΕΥΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΜΕ ΠΑΠΑΡΙΕΣ

!@!

ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΥ ΡΟΜΑ!!!! 2 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΜΙΑ ΤΙΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΑΝ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΓΑΛΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ!!!!ΟΠΟΙΟΣ ΓΥΦΤΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΣ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΓΑΛΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ

Ιερεμίας

Παπαριές με ρίγανη. Αν τον βαστάει ας παραδοθεί κα μετά να περιμένει την έκβαση των ένδικων μέσων ,αλλά βαριά η καλογερική την στενή δεν την αντέχει ο απατεωνίσκος.

Σπυριδων5

Ο δικηγόρος του Σώρρα ειναι γνωστό λαμόγιο στην Πιερία με ψυχολογικά προβλήματα. Ιστορικό με επεισόδια κατα δικαστών Επιθέσεις όχι μόνο φραστικές Στο παρελθόν είχε δαγκώσει δικαστικό. Κυκλοφορούσε με Porsche την οποία είχε υπεξαιρέσει απο την αντιπροσωπεία Β.Ελλαδος. Πλήθος αδικημάτων και παράνομων πράξεων εξαιτίας ατολμίας και φόβου των δικαστών και το τοπικού συλλόγου δικηγόρων. Πρόεδρος του οποίου ήταν σημερινός βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος.Ο συγκεκριμένος δικηγόρος έχει γίνει κατεπαναληψη ο περίγελος της τοπικής κοινωνίας.

8:χρονια!!!

Ρε στραβή δικαιοσύνη και εθελοτυφλουσα εδώ οι περισσότεροι πολιτικοί που κατέστρεψαν την Ελλαδα κάνουν περατζαδες στη Βουλη και στα τηλεοπτικά παράθυρα με την ανοχή σου;;;Εγώ ούτε που τον ξέρω αυτό τον σωτήρα ούτε μέχρι κλέψει τελικά έφαγε 8 χρόνια γιατί έπραξε εγκλήματα η το επέβαλλε το δημοκρατικό λεγόμενο τοξο;;;Τελικα η δικαιοσύνη ΜΑΣ δεν κατάλαβε ότι η μεγαλύτερη συμμορια κρύβεται στη βουλή!!!

Αρτεμιδηις ωκυτερος ων

Αρτεμης,τηνδ' αρετην ανεδειξεν.Φυγειν προ του κινδυνου.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης