Μπουτάρης: Καμία καρέκλα δεν είναι δεδομένη

Μπουτάρης: Καμία καρέκλα δεν είναι δεδομένη

Αν κοιτάμε μόνο το προσωπικό μας συμφέρον, λυπάμαι είπε ο Δήμαρχος ο οποίος αντικατέστησε τον Παναγιώτη Αβραμόπουλο από την προεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου και τοποθέτησε στη θέση του την Καλυψώ Γούλα  

Τη θέση ότι καμία καρέκλα δεν είναι δεδομένη «ακόμη κι αν αυτός που κάθεται σε αυτή κάνει καλά τη δουλειά του» επανέλαβε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, με αφορμή τον ανασχηματισμό στον οποίο προχώρησε στον Δήμο.  

Σε δήλωσή του σχετικά με το νέο διοικητικό σχήμα, αλλά και τις αντιδράσεις που προκάλεσε η απόφασή του να μη προτείνει εκ νέου τον Παναγιώτη Αβραμόπουλο για πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, ο κ. Μπουτάρης, ανέφερε στην κάμερα της Δημοτικής Τηλεόρασης: «Αυτές είναι διαδικασίες εναλλαγής οι οποίες θα πρέπει να γίνονται για να εκπαιδεύονται όλοι. Αυτό τουλάχιστον είναι το δικό μου κριτήριο. Καμία θέση δεν είναι αγορασμένη» σημείωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης και πρόσθεσε: «Δεν θα πρέπει να κυνηγάμε τις θέσεις. Ή είμαστε αφοσιωμένοι στην παράταξη, ή δεν είμαστε. Αν κοιτάμε μόνο το προσωπικό μας συμφέρον, λυπάμαι». 

Ο κ. Μπουτάρης αποφάσισε να εκθρονίσει τον καλό του φίλο Παναγιώτη Αβραμόπουλο από την προεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου και να αναβαθμίσει την Καλυψώ Γούλα δίνοντάς της το σκήπτρο του προέδρου. 
 
Οι νέοι αντιδήμαρχοι του δήμου Θεσσαλονίκης είναι οι εξής: 

Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Τεχνικών Έργων- Θανάσης Παππάς
Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης- Πέτρος Λεκάκης
Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων – Σπύρος Πέγκας
Αντιδήμαρχος Οικονομικών – Άννα Αγγελίδου
Αντιδήμαρχος Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Κοινωνίας των Πολιτών – Νίκος Φωτίου
Αντιδήμαρχος Αστικής Ανθεκτικότητας και Αναπτυξιακών Προγραμμάτων – Λίνα Λιάκου
Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τεχνών - Έλλη Χρυσίδου
Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού- Γιώργος Δημαρέλος
Την ευθύνη της καθαριότητας κρατά ο ίδιος ο Γιάννης Μπουτάρης. 

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

french-forei-thumb-large

Οι υπουργοί Εξωτερικών της Γαλλίας Ζαν-Ιβ Λε Ντριάν, της Γερμανίας Χάικο Μάας και της Βρετανίας Τζέρεμι Χαντ είχαν ήδη ζητήσει τη διεξαγωγή "αξιόπιστης έρευνας" στις 14 Οκτωβρίου