Τουρκικός «παράλληλος στρατός» σχεδιάζει 100 υβριδικά χτυπήματα τύπου Ίμια

Τουρκικός «παράλληλος στρατός» σχεδιάζει 100 υβριδικά χτυπήματα τύπου Ίμια

Επικεφαλής ο επίσημος σύμβουλος του Ερντογάν, Αντνάν Τανρίβερντι - Βιτρίνα η εταιρεία SADAT που ειδικεύεται σε ανορθόδοξο πόλεμο σε αστικό περιβάλλον, Αιγαίο, Μεταναστευτικό, τεχνικές συλλογής πληροφοριών, σαμποτάζ, επιδρομών και πολιτικών δολοφονιών

Εν μέσω μιας αδιάκοπης επίδειξης ισχύος στο Αιγαίο και στη Θράκη και μιας διάθεσης ελέγχου όλης της Κύπρου, η Άγκυρα σχοινοβατεί. Οι ελληνοτουρκικές σχέσεις έχουν χτυπήσει κόκκινο, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που εκτιμούν ότι η Τουρκία
θα επιχειρήσει να προκαλέσει τετελεσμένα εις βάρος της Ελλάδας. Σε αυτά ενδέχεται να αναμειχθεί ένα είδος άτυπης πολιτοφυλακής, μια παρακρατική οργάνωση που ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν
έχει ιδρύσει μυστικά το 2012 για μυστικές επιχειρήσεις σε αραβικές χώρες, αλλά στη συνέχεια τη χρησιμοποίησε για να αντιμετωπίσει το δίκτυο του άλλοτε συμμάχου του Φετουλάχ Γκιουλέν.

Στο τιμόνι του παρακρατικού στρατού του Ερντογάν βρίσκεται ένας φανατικός ισλαμιστής και ανθέλληνας, ο απόστρατος αξιωματικός Αντνάν Τανρίβερντι. Έχοντας την απόλυτη στήριξη του Ερντογάν, είναι ένας από τους αρχιτέκτονες της πρόσφατης επιθετικής στάσης της Τουρκίας έναντι της Ελλάδας, η οποία αποτυπώνεται σε συνεχείς προκλήσεις, θερμά επεισόδια και προπαγάνδα.

Ακριβώς όπως ο εκλιπών Ιρανός ηγέτης Αγιατολάχ Χομεϊνί αλλά και ο Λίβυος Μουαμάρ Καντάφι πριν από αυτόν, ο Τούρκος πρόεδρος ποντάρει στην άρτια εκπαιδευμένη οργάνωση, η οποία κρύβεται πίσω από τη βιτρίνα μιας ιδιωτικής εταιρείας στρατιωτικών συμβούλων και εκπαίδευσης ονόματι SADAT. Στην ιστοσελίδα της η εταιρεία διαφημίζει ότι «είναι η πρώτη και η μοναδική εταιρεία στην Τουρκία που παρέχει διεθνώς στρατιωτική συμβουλευτική, εξοπλισμό και εκπαίδευση, είτε πρόκειται για συμβατικό πόλεμο, είτε για ειδικές αποστολές». 

Η ύπαρξη της εταιρείας έγινε ευρέως γνωστή και συνδέθηκε με τον Τούρκο πρόεδρο από τις αποκαλύψεις του whistleblower (πληροφοριοδότης του Διαδικτύου) Φουάτ Αβνί με πάνω από 3 εκατομμύρια ακολούθους στο Twitter. Ο Αβνί αποκάλυψε ότι η συγκεκριμένη εταιρεία είναι στην πραγματικότητα ένας μυστικός ιδιωτικός στρατός, ο οποίος έχει εκπαιδευτεί μαζί με την προσωπική φρουρά του Ερντογάν και πλέον έχει την αμέριστη υποστήριξη των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών. Μετά την επιβεβαίωση της πληροφορίας αυτής από την έγκριτη εφημερίδα «Χουριέτ» προκλήθηκε σάλος, αν και οι επίμονες προσπάθειες της αντιπολίτευσης να προκαλέσει κοινοβουλευτικό έλεγχο έπεσαν στο κενό.

Το κτίριο της SADAT στην Κωνσταντινούπολη. Σύμφωνα με τις καταγγελίες της Ρωσίας στον ΟΗΕ, η εταιρεία εκπαίδευσε και εξόπλισε τους τζιχαντιστές απέναντι στο καθεστώς Ασαντ στον πόλεμο της Συρίας, που δημιούργησε χιλιάδες πρόσφυγεςΑπάντηση στην Αραβική Ανοιξη 

Η εταιρεία έχει ήδη πλούσια δράση, καθώς μετράει πέντε χρόνια ζωής. Ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 2012, ακριβώς αμέσως μετά το ξέσπασμα της Αραβικής Ανοιξης. Από τότε, στο τιμόνι της βρίσκεται ο απόστρατος ταξίαρχος του τουρκικού στρατού Αντνάν Τανρίβερντι, ο οποίος έχει γεννηθεί στις 8 Νοεμβρίου του 1944 στην Κωνσταντινούπολη. Μετά την αποφοίτησή του από το σχολείο σπούδασε Ζωολογία στο Πανεπιστήμιο της Κωνσταντινούπολης. Το 1964 εισήλθε στη Στρατιωτική Ακαδημία και αποφοίτησε ως αξιωματικός Πυροβολικού με διακρίσεις.

Στα τέλη της δεκαετίας του 1980 είχε προαχθεί στον βαθμό του συνταγματάρχη. Αμέσως μετά την αποστρατεία του με τον βαθμό του ταξιάρχου εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα προτού ιδρύσει τη SADAT. Ο ίδιος έχει δηλώσει ότι η εταιρεία του «παρέχει υπηρεσίες εκπαίδευσης και στρατιωτικών συμβούλων καθώς και εξοπλισμό σε 22 τουρκικά (σ.σ: κεντροασιατικά) και μουσουλμανικά κράτη». Προσέθεσε, μάλιστα, ότι «ενώ θα το επιθυμούσε διακαώς, δυστυχώς δεν είναι δυνατόν να καλύψει τις σχετικές ανάγκες και των 60 μουσουλμανικών κρατών του κόσμου».

Αν και όταν ήταν εν ενεργεία είχε τιμηθεί με την ανώτατη διάκριση του τουρκικού στρατού, η καριέρα του έληξε πρόωρα. Το 1996 αποπέμφθηκε από τους κεμαλικούς με την κατηγορία ότι ασκούσε ακραία ισλαμική προπαγάνδα, η οποία ήταν σε αντίθεση με το κοσμικό κράτος. Η ισλαμική ιδεολογία του και η αποπομπή του τον έφεραν στον κύκλο των συνεργατών του Ερντογάν. Προτιμούσε να δρα παρασκηνιακά και γι’ αυτό δεν απέκτησε ποτέ επίσημη ιδιότητα. 
Μόνο μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα του περασμένου Ιουλίου, ο Τούρκος πρόεδρος τον έχρισε και επισήμως σύμβουλό του επί στρατιωτικών θεμάτων. Τουρκικές πηγές υποστηρίζουν πως ο μυστικός στρατός της SADAT έπαιξε κρίσιμο ρόλο εκείνο το βράδυ του πραξικοπήματος, οργανώνοντας και κατευθύνοντας τους οπαδούς του Ερντογάν. Δημοσιεύματα, μάλιστα, του καταλογίζουν τις περισσότερες από τις δολοφονίες που διεπράχθησαν τα πρώτα εικοσιτετράωρα.

Σε συνέντευξη που έδωσε αμέσως μετά τον διορισμό του σε Μέσο που πρόσκειται στην ισλαμιστική κουρδική οργάνωση Χιζμπουλά, που πρόσκειται στον Ερντογάν, ο Τανρίβερντι υποστήριξε ότι πρέπει πλέον να αλλάξουν η στρατιωτική εκπαίδευση και η στρατολογία στην Τουρκία. Στόχος πρέπει να είναι η συγκρότηση ενός ισχυρού ισλαμικού στρατού που δεν θα ελέγχεται από τους Αμερικανούς και το ΝΑΤΟ. Περιττό να αναφερθεί πως η SADAT και ο ιδρυτής της είναι από τους πιο φανατικούς υποστηρικτές του τουρκικού επεκτατισμού στο Αιγαίο και στη Θράκη, θέτοντας υπό αμφισβήτηση τα ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα.
Ο ίδιος έχει γράψει ότι επιθυμεί να αφιερώσει τη ζωή του «στον έναν και μοναδικό σκοπό: να αναδειχθεί ο μουσουλμανικός κόσμος στον απόλυτο νικητή, να φτάσει παγκοσμίως σ’ ένα πολύ υψηλό σημείο αναγνώρισης και κυριαρχίας». Για του λόγου το αληθές το καταστατικό της εταιρείας, όταν αυτή ιδρύθηκε, περιλαμβάνει τη φράση: «Κύριο μέλημα είναι να προστατεύει τα συμφέροντα των μουσουλμάνων σε όλο τον κόσμο».

Σύμφωνα με δηλώσεις του, αποφάσισε να δημιουργήσει την εταιρεία SADAT πολλά χρόνια νωρίτερα, κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψής του στη Βοσνία. Τότε ήταν ακόμα ανώτερος αξιωματικός και είχε αναλάβει τη δημιουργία ενόπλων δυνάμεων των μουσουλμάνων της Βοσνίας. Ο ίδιος, εξάλλου, κατά την τελευταία δεκαετία της θητείας του στον τουρκικό στρατό είχε γίνει γνωστός για την εκτέλεση δύσκολων και αμφιλεγόμενων ειδικών αποστολών.
Μαζί του συνεργάστηκαν αρχικά για τη δημιουργία της εταιρείας 23 πρώην αξιωματικοί του στρατού, οι οποίοι είχαν αποστρατευτεί το 2000 με την κατηγορία της διασύνδεσης με ισλαμιστικές οργανώσεις. Ηταν η εποχή όπου οι κεμαλικοί έλεγχαν πλήρως το στράτευμα. Σήμερα, που η εταιρεία έχει μεγαλώσει, οι απόστρατοι που εργάζονται σ’ αυτή έχουν φτάσει τους εξήντα τρεις. Αμέσως μετά την ίδρυσή της, η SADAT άρχισε να δραστηριοποιείται στη Λιβύη και ανέπτυξε πολύ στενές σχέσεις με τη Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Η βασική δραστηριότητά της ήταν η εκπαίδευση και ο εξοπλισμός Σύρων ανταρτών εναντίον του καθεστώτος Ασαντ, κάτι που η ίδια έχει επισήμως διαψεύσει. Σύμφωνα με πληροφορίες, συμμετείχε και σε εμπόριο όπλων και σε λαθρεμπόριο ναρκωτικών, χρησιμοποιώντας τις στενές σχέσεις της με ριζοσπαστικές ισλαμιστικές οργανώσεις σε όλο τον κόσμο.

Με ενεργό δράση ως ταξίαρχος στις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις ο Αντνάν Τανρίβερντι αποπέμφθηκε το 1996 από τους κεμαλικούς με την κατηγορία της «ακραίας ισλαμικής προπαγάνδας». Η αποπομπή του τον έφερε πιο κοντά στους σκληρούς ισλαμικούς κύκλους και στους συνεργάτες του Ερντογάν. Ο Τούρκος «σουλτάνος» τον κρατούσε στο παρασκήνιο μέχρι το πραξικόπημα του Ιουλίου, οπότε και τον έχρισε σύμβουλό του επί στρατιωτικών θεμάτων 


Πρώτοι οι Ρώσοι εντόπισαν τις κινήσεις της SADAT 

Η SADAT δραστηριοποιήθηκε σχεδόν σ’ όλες τις χώρες στις οποίες εμφανίστηκαν τα κινήματα της Αραβικής Ανοιξης και έτσι αναπόφευκτα μπήκε στο ραντάρ των μυστικών υπηρεσιών πολλών δυτικών χωρών, οι περισσότερες από τις οποίες δεν έδωσαν την πρέπουσα σημασία. Οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες ήταν από τις πρώτες που συνειδητοποίησαν τις ακριβείς δραστηριότητες και την εντυπωσιακή επιρροή της εταιρείας.

Σε απόρρητο έγγραφό τους διαμήνυαν κάποια χρόνια νωρίτερα: «Εξι νταλίκες με βελγικές πινακίδες τράβηξαν την προσοχή στο λιμάνι εμπορευματοκιβωτίων της Κωνσταντινούπολης κατά την εκφόρτωση στρατιωτικού εξοπλισμού που επρόκειτο να αποσταλεί στη συριακή αντιπολίτευση. Αυτά τα φορτηγά οχήματα μετέφεραν εξοπλισμό μάχης για την ιδιωτική στρατιωτική εταιρεία SADAT. Τα κιβώτια που μεταφέρονταν είχαν πάνω τους όλα το σήμα SADAT και προορισμό το Ισκέντερουμ (Νότια Τουρκία) και τελούσαν υπό αυστηρή συνοδεία με την ένδειξη “στρατιωτική αποστολή”».

Η Ρωσία, μάλιστα, προχώρησε σε καταγγελίες στον ΟΗΕ για τον ρόλο της εταιρείας στον πόλεμο της Συρίας, όπου κυρίως εκπαίδευσε και εξόπλισε τους τζιχαντιστές. Μετά τον σάλο που προκλήθηκε, η SADAT αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τη Συρία και να ασχοληθεί κυρίως με τη στρατολόγηση και εκπαίδευση μελών νεαρής ηλικίας του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης του Ερντογάν με σκοπό την εκτέλεση ειδικών αποστολών.

Προωθεί θερμά επεισόδια

Αρκετές από αυτές τις αποστολές αφορούν στα Βαλκάνια, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας. Η δράση της εταιρείας, έτσι όπως αυτή αποτυπώνεται σε απόρρητα έγγραφα, καθιστά σαφές ότι θα μπορούσε να αποβεί ιδιαίτερα επιζήμια για την Ελλάδα, καθώς ο Αντνάν Τανρίβερντι είναι εκείνος που προωθεί θερμά επεισόδια τύπου Ιμίων σε πάνω από 100 βραχονησίδες στο Αιγαίο, ενώ επιμένει στην απομάκρυνση του Ελληνικού Στρατού από την Κω και την παραδειγματική τιμωρία της χώρας μας γιατί δεν παρέδωσε ως όφειλε τους οκτώ αξιωματικούς. 

Οι απόρρητες ρωσικές εκθέσεις χαρακτηρίζουν τη SADAT «παραστρατιωτική ομάδα, η οποία έχει ως στόχο να αποσταθεροποιεί χώρες». Είναι αξιοσημείωτο ότι το ίδιο ισχυρίζεται και η Τουρκία. Οπως γράφει άλλωστε η ίδια η SADAT στην ιστοσελίδα της, «στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων μας παρέχουμε εκπαίδευση ανορθόδοξου πολέμου σε αστικό περιβάλλον, καθώς και εκπαίδευση σε τεχνικές συλλογής πληροφοριών, ψυχολογικού πολέμου, σαμποτάζ, επιδρομών, παγίδευσης, αλλά και πολιτικών δολοφονιών». Καλά ενημερωμένες πηγές αναφέρουν ότι η εταιρεία είναι βαθιά αναμεμειγμένη στα κυκλώματα διακινητών προσφύγων και μεταναστών. Κατά τις ίδιες πηγές, έχει στρατολογήσει ισλαμιστές από την Κεντρική Ασία, τους οποίους μετέφερε και εκπαίδευσε στη Συρία και οι οποίοι σήμερα βρίσκονται στην Τουρκία και στελεχώνουν κυκλώματα διακινητών. Εξάλλου, κάποτε, ο Τουργκούτ Οζάλ είχε πει ότι «δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με την Ελλάδα. Αρκεί να αφήσουμε μετανάστες να περάσουν τα ελληνικά σύνορα και να εγκατασταθούν εκεί». Σήμερα, η Αγκυρα χρησιμοποιεί τις προσφυγικές και μεταναστευτικές ροές ως όπλο για να εκβιάσει την Ευρώπη και να κάμψει την Ελλάδα. Εάν η συμφωνία Ε.Ε. - Τουρκίας καταρρεύσει, θεωρείται σίγουρο ότι η SADAT θα παίξει κεντρικό ρόλο στην προώθηση προσφύγων και μεταναστών προς τα ελληνικά νησιά.


Είναι ακόμα ασαφές εάν η SADAT έχει αναμειχθεί στη Θράκη. Εχει αποδειχθεί, όμως, η ανάμειξή της στην Αλβανία με σκοπό να αποκτήσει στρατηγικά ερείσματα και να ενισχύσει τη διαδικασία μετατροπής της σε δορυφόρο της Τουρκίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η SADAT είναι ένα από τα όργανα του νεοοθωμανικού καθεστώτος για την εφαρμογή της στρατηγικής του ήσσονος κινδύνου. Αυτή η στρατηγική περιλαμβάνει μικρής κλίμακας και σποραδικές τακτικές οι οποίες έχουν επιθετικό χαρακτήρα, αλλά όχι τόσο έντονο ώστε να προκαλέσουν ισχυρές αντιδράσεις. Σε αυτές συγκαταλέγεται και η συλλογή πληροφοριών. Η SADAT προσφέρεται για την εκτέλεση τέτοιων αποστολών επειδή ακριβώς δεν συνδέεται επισήμως με το τουρκικό κράτος. Η κινητοποίηση εναντίον των πραξικοπηματιών τον περασμένο Ιούλιο, όμως, ήταν η μεγάλη απόδειξη της χρησιμότητάς της. Οπως έχουν αποκαλύψει και πληροφοριοδότες του Διαδικτύου, τα τελευταία δύο χρόνια η εταιρεία είχε εστιάσει τις προσπάθειές της στην εκπαίδευση νεαρών οπαδών του κυβερνώντος κόμματος σε παρακρατική βάση. Η δραστηριότητα αυτή έχει ενταθεί τους τελευταίους μήνες. Παράλληλα, όμως, προετοιμάζεται, αν αυτό κριθεί απαραίτητο, να πραγματοποιήσει και αιφνίδια χτυπήματα εντός και εκτός Τουρκίας.


ΣΧΟΛΙΑ (63)

να δωθει ιδιαιτερη προσοχη απο

τις υπηρεσειες μας διοτι απο εκει θα προελθει αυτος που θα ηγηθει του ισλαμικου στρατου για να χτυπησει την Ελλαδα και τα βαλκανια σε καποια χρονια απο τωρα.... θα ειναι ισλαμιστης και αξιωματικος του τουρκικου στρατου

Γιάννης

Από όταν ξεσκεπάστηκε η συνεργασία Ερντογάν ΙΣΙΣ μιλάει όλος ο κόσμος για τη δράση της sadat. Εμείς τώρα πήραμε μπρός;; Ρε μήπως γίνεται τελικά όλος ο ντόρος για να μην ασχολείται ο κόσμος με τα πολιτικοοικονομικά; Μήπως κάποιοι κοροϊδεύουν τους τουρκλερ για αγράμματους την ίδια ώρα που τους δουλεύει η δικιά τους κυβέρνηση; Για σκεφτείτε λίγο. Ποιόν συμφέρει τώρα ενα επεισόδιο. Τον ερντογάν που βλέπει απο παντού να του έρχονται ή τον αλέκο που έχει χάσει τα αυγά και τα πασχάλια

Αγύριγο κεφάλι

"Πατριώτη" έχεις μυαλό ...ιπποποτάμου! (Μεγάλη ποσότητα!).

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ Α.Ο.Ζ. ΤΟΥ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟΥ

Πάνο, η Ελληνική Σημαία θα ξανακυματίζει στα Ιμια;;;;;;;;

Αγύριγο κεφάλι

Εάν δεν "ανακηρυχτεί η ΑΟΖ" ..."πατριώτη", εσύ δεν θάχεις να φας απόψε;

ΕΣΥτης

Αν το θέμα είνα μόνο το "φαϊ", ένα πιάτο θα μας το δίνουν και οι Τούρκοι. Ας τους αφήσουμε λοιπόν να κάνουν ότι θέλουν. Και τι με νοιάζει εμένα λοιπόν αν σφάζουν τους δίπλα. Μα θα έλθει και η σειρά σας προβατάκια μου.

Εσυ παντως

Αποκλείεται να εχεις να φας χωρις Μύριζα, κοπρόσκυλο

Χαλαρωστε

Μας δείχνετε ένα κτίριο λες και είναι κανα φρούριο ενώ φαίνεσαι καθαρά ότι είναι χειρότερο κι από έδρα επαρχιακής εταιρείας σεκιουριτι. Έλεος κάπου. Τώρα αν βρεθούν μερικοί Τούρκοι να προκαλέσουν, θέμα δικό μας είναι να μην τσιμπήσουμε. Η Τουρκία έχει εξοπλιστική υπεροπλία αλλά κοινωνική αναταραχή. Εμείς το ανάποδο. Δεν μας συμφέρει να παίξουμε στο δικό τους γήπεδο.

ΑΤΤΑΛΟΣ

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΜΑΝΙΟ

@Ατταλος

Και το Καρανίκα

ΧΔ

Ίσως όποιος Τούρκος φέρνει λαθρομετανάστες στην Ελλάδα δεν πρέπει να γυρίσει πίσω. Πρέπει να δοθεί διαταγή σε ελεύθερους σκοπευτές, αφού κατέβουν οι μετανάστες να πυροβολείται το πλήρωμα. Δεν είναι δύσκολο, ούτε και χρειάζεται φασαρία. Μερικοί κομάντος των ΟΥΚ κρυμμένοι σε φωλιές ελεύθερου σκοπευτή σε βράχια κοντά στην ακτή, τουφέκι με δραστικό βεληνεκές 2 χιλιόμετρα και δεν χρειάζεται να τους πετύχουμε και όλους, θα το πάρουν το μήνυμα

κωστας

Δεν ειναι κακη ιδεα θα το παρουν το μηνυμα!!!!!!!!!

Αγύριγο κεφάλι

"Πατριώτη" τι φοβερή ιδιοφυία είσαι; Ύστερα σου λένε ότι το "πατριωτικό" "κόμμα" έχει μόνο ... Ουγκάνους! Ή ...Ουραγκοτάγκους!..

Κούρασες...

Πάλι αποΦάσισες ποιός είναι φασίστας?Εσύ είσαι το μεγαλύτερο φασιστοειδές και ντροπή για όσους αριστερούς σε διαβάζουμε στον συγκεκριμένο χώρο.

Δεν είναι αυτά για σένα μπάρμπα, δεν είσαι πραγματικός Έλληνας, είσαι ρωσοτσολιάς..

Αητομάχος

Οι Έλληνες πολεμάνε πάντα για την Ελλάδα ,για τα όσια και τα ιερά τους... Δεν πολεμάνε για κόμματα και ηγετίσκους... Καλό θα ήταν βέβαια να υπήρχε Ηγέτης στον Τόπο... Αυτό το είδος τα τελευταία χρόνια είναι σε ανεπάρκεια στη Χώρα μας... Οι Έλληνες όμως είμαστε οι ίδιοι , με τα ελαττώματα και με τα προτερήματά μας και για αυτό τον Τόπο θα δώσουμε τα πάντα άν χρειαστεί... Καί η Οργή μας θα γίνει ποτάμι , γιατί πολύ μας τα έχουν πρήξει οι Μογγόλοι... Άϊ σιχτίρ πιά...μιά ζωή , όσο θυμάμαι ... απειλές, εντάσεις, επεισόδια ...κίνδυνος πολέμου, έξοδα... εξοπλισμοί και πάλι έξοδα....σφαγές , πρόσφυγες, πάντα η Ελλάδα στα μαύρα... Ναί ρέ ...ένα ...ΓΕΝΙΚΟ ΝΤΟΥ...και ή θα τούς φάμε και θα ζήσουν τα παιδιά μας ήσυχα στο μέλλον ή θα μπορούμε να αντικρύσουμε στα μάτια τούς Μάρτυρες του 21 λέγοντάς τους ότι τουλάχιστον , είμαστε άξια παιδιά τους... Άντε και [...] Μογγόλοι επιτέλους...

makaros

Να παραδειγματιστουμε απο το Ισραηλ .........

@14:54. Συμφωνώ απόλυτα

και όχι μόνο. Να δημιουργηθεί άμεσα μια ισχυρή συμμαχία σε όλα τα επίπεδα. Οι σχέσεις Ελλάδος Ισραήλ είναι πανάρχαιες και οι πολιτιστικές και θρησκευτικές επιδράσεις αλλήλων μεγάλες και εποικοδομητικές στην ιστορική διαδρομή των δύο λαών. Να μην ξεχνάμε ότι μέσω τής Ελληνικής Γλώσσας/Γραμματείας και Κουλτούρας οι Εβραίο εμπεδώθηκαν ως Διασπορά στην παγκόσμια Συνείδηση των λαών. Χάρις των Ελλήνων, που πρώτοι υιοθέτησαν ως Νέα Θρησκεία (μια ιουδαϊκή Αίρεση με τον γλυκήν και χαρισματικόν Ιησούν τον Ναζωραίο) ονομάζοντας τον Ιδρυτή της Χριστόν και Υιόν Θεού, το δε Κίνημά του Χριστιανισμός, Με τη συγγραφή των Ευαγγελίων ολόκληρη η Θρησκεία και η Ιστορία των Εβραίων πέρασε ανεξίτηλα στη Μνήμη τής Οικουμένης. Διαφορετικά ο Εβραϊσμός και ο Ζηλότυπος Θεός τους Γιαχβέ δεν θα ήταν σήμερα αυτό που είναι, αλλά μια θεότητα ανάλογη με αυτή τού δικού Δία, τού Βούδα και των άλλων ήδη ξεχασμένων θεών τής γης. Και βέβαια δεν θα υπήρχε και ο Μωαμεθανισμός, πού στις μέρες μας ταλαιπωρεί ως Απόλυτη και Μοναδική Θρησκεία όλη την Ανθρωπότητα με τον φανατισμό και την αγριότητά της, δεν είναι τίποτε άλλο από ένα κράμα/μείγμα Εβραϊσμού - Χριστιανισμού, διανθισμένος με τοπικές αραβικές παραδόσεις και μυθολογικές φαντασιώσεις. Βέβαια οι φανατισμένοι Ορθόδοξοι Εβραίοι δεν έχουν συγχωρέσει ως σήμερα την αυθάδεια των Ελλήνων να αναγάγουν έναν αφελή συμπατριώτη τους, τον άγνωστο και άσημο Ιησού, γιο τής Μαρίας, υιοθετημένο από τον ηλικιωμένο χήρο Ιωσήφ για τα μάτια τής μικρής κι όμορφης Μαριάμ και να τον έχει κοντά του μαθαίνοντας τον την τέχνη τού ξυλουργού, σε Μονογενή Υιόν τού Γιαχβέ. Μια ασυγχώρητη Βλασφημία, που βαραίνει και δυσχεραίνει ακόμα την ομαλοποίηση των διμερών μας σχέσεων. Βέβαια το ίδιο συμβαίνει και από τη μεριά μας αφού μια, έστω μικρή, μειοψηφία συμπατριωτών μας, επιμένει να ορκίζεται στον Ολύμπιο Γενάρχη των Ελλήνων Δία, Πατέρα Θεών και Ανθρώπων, και να μην αναγνωρίζει τον ονειροπαρμένο Εβραίο Ιησού, ως Χριστό και ισοδύναμο Θεό. Αυτά για τούς φανατισμένους εκατέρωθεν! Η πραγματικότητα και οι δυσμενείς συγκυρίες όμως επιβάλουν επειγόντως μια άλλη αληθινή προσέγγιση, κι αυτή πρέπει να προωθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις μετατρέποντάς την σε μια πανίσχυρη Συμμαχία. Διότι οι δύο λαοί είναι άκρως ευφυείς και Δαιμόνιοι στο Εμπόριο, στις Επιστήμες στην εφευρετικότητα κλπ.Έτσι θα πάψουν μια και καλή οι απειλές και λεονταρισμοί των γειτόνων μας γιατί ξέρουν: οι Ισραηλίτες δεν σηκώνουν και πολλά και όταν χτυπούν είναι εύστοχοι και αδυσώπητοι... (Ο.Ε.)

Βοόζ

Έλα, άστα τα ΣΑΠΙΑ! Εμείς οι Εβραίοι, δεν μασάμε! Κάθε μέρα εσείς οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ, μας βρίζετε και είστε υπέρ των ΝΑΖΙ! Και μιλάτε μάλιστα γιά ...νέας ποιότητος ..."σαπούνια"! Τώρα που βλέπετε ότι είμαστε ΤΣΑΧΠΙΝΗΔΕΣ και ότι έχουμε τα "μέσα" και τα "έξω" στις ΗΠΑ, μας καλοπιάνετε γιά να ...ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ με εσάς τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ την Τουρκία!.. Αμ ΔΕΝ σφάξανε!.. Ξέρουμε τι κουμάσια είστε!..

Έλεος....

Aγύριγε μην μιλάς εκ μέρους των Εβραίων!!!!Φασίστα....

@18:52. Βοόζ, ωραία

η αντίδρασή σου. Έξυπνη, γεμάτη φινετσάτο χιούμορ. Δεν με πείθεις βέβαια ότι είσαι γνήσιος Εβραίος! Γνώρισα αρκετούς Εβραίους στη Γερμανία και μάλιστα με τον Βεν από την Ουγγαρία, που μιλούσε και αρκετά καλά τα ελληνικά, είχαμε και καλές φιλικές σχέσεις... Πάντως ξαναδιάβασε το σχόλιο/πρότασή μου και μπες στον κόπο να το αναλύσεις πιο ψύχραιμα... (Ο.Ε.)

μπετοβλακας

θα γίνουμε Συρια Λιβανος με τα φίδια που έχουμε στον κορφο μας....θα μας σφαζουν-βιαζουν με όπλα made in Turkey. .

μας προκαλει ο Τσαμπουκογλου

αλλα εμεις ξερουμε....

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

11-96-5-c

Mία 15χρονη, την οποία οι Βρετανοί υποπτεύονταν ως μέλος της ΕΟΚΑ, συνελήφθη από Τουρκοκύπριους αστυνομικούς, οδηγήθηκε σε ένα δάσος, όπου ξυλοκοπήθηκε, στη συνέχεια βιάστηκε και μετά οδηγήθηκε σε αστυνομικό σταθμό, όπου οι ανακριτές την πετούσαν «σαν μπάλα» από τον έναν στον άλλο - Κάποια στιγμή πέρασαν στο λαιμό της μία θηλιά και την έσφιξαν

συλληψη

Δυο αστυνομικοί κατέθεσαν ότι την Δευτέρα απείλησε με το κυνηγετικό όπλο του πατέρα του τους ηλικιωμένους γονείς και την σύζυγό του και στη συνέχεια έβγαλε αμμωνιοδυναμίτιδα που είχε θαμμένη στην αυλή και απείλησε να τους ανατινάξει μαζί με το σπίτι