Καμμένος, Βίτσας και 9 βουλευτές σε Ρω και Καστελόριζο

Καμμένος, Βίτσας και 9 βουλευτές σε Ρω και Καστελόριζο

Στην αποστολή βουλευτές από ΣΥΡΙΖΑ, Χρυσή Αυγή και ΑΝΕΛ

Τις νησίδες Ρω και Στρογγύλη επισκέφθηκε σήμερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ο αναπληρωτής υπουργός, Δημήτρης Βίτσας και εννέα βουλευτές μέλη της επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής από τον ΣΥΡΙΖΑ, τη Χρυσή Αυγή και τους ΑΝΕΛ, συνοδευόμενοι από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη και τον αρχηγό ΓΕΣ αντιστράτηγο Βασίλη Τελλίδη.

Διαβάστε ποιοι είναι οι εννέα από τους συνολικά 55 βουλευτές της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας που συμμετέχουν στο ταξίδι:


Αυλώνιτου Ελένη ΣΥΡΙΖΑ

Ιωάννης Δέδες ΣΥΡΙΖΑ

Νίνα Κασιμάτη ΣΥΡΙΖΑ

Γιώργος Ντζιμάνης ΣΥΡΙΖΑ

Ρίζος Δημήτρης ΣΥΡΙΖΑ

Κασιδιάρης Ηλίας Χρυσή Αυγή

Χρήστος Παππας Χρυσή Αυγή

Ιωάννης Αϊβατίδης Χρυσή Αυγή

Κατσίκης Κωνσταντίνος ΑΝΕΛ

Στη διάρκεια της επίσκεψης οι υπουργοί και οι βουλευτές ενημερώθηκαν από στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων για ζητήματα που αφορούν την προστασία των νησίδων, καθώς και για τις συνθήκες διαμονής και διαβίωσης των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.

Απευθυνόμενος προς τους στρατιώτες, τόσο τους φύλακες της Ρω, όσο και του Καστελόριζου, ο κ. Καμμένος υπογράμμισε ότι η Βουλή των Ελλήνων και σύσσωμος ο ελληνικός λαός είναι δίπλα τους στην μακρινή γωνία της Ελλάδας και επίσης τους έδωσε από πέντε μέρες τιμητικής άδειας.

Καθ' όλη την διάρκεια της επίσκεψης των πολιτικών προσώπων και των αρχηγών του ΓΕΕΘΑ και ΓΕΣ αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων ενημέρωσαν για τον σκοπό και την αποστολή των δύο φυλακίων στα ακριτικά νησιά.

Οι εκπρόσωποι των κομμάτων είδαν και άκουσαν τους κατοίκους του νησιού, ενώ θερμή υποδοχή δέχτηκαν στην Σαντραπεία Αστική Σχολή, όπου ο μικρός Νικόλας τους υποδέχτηκε, παίζοντας το ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας.

Στη συνέχεια μετέβησαν στον ιερό ναό του Αγίου Κωνσταντίνου, προστάτη Αγίου του νησιού, και προσκύνησαν.

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι στο νησί βρίσκονται εδω και δύο εβδομάδες 30 Σύροι πρόσφυγες, οι οποίοι, όπως τόνισαν, δεν έχουν χρήματα για να φύγουν. Μιλώντας «off the record», ο κ. Βίτσας ανέφερε ότι θα μεταφερθούν το συντομότερο σε hot spot.Δηλώσεις βουλευτώνΟ μικρός Νικόλας υποδέχεται τον Υπ. ¨αμυνας παίζοντας το ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας


ΣΧΟΛΙΑ (79)

Έλεος με τους ανικανους.

Τέτοια καραγκιοζιλικια βλέπουν οι Τούρκοι και μας έχουν πάρει στο ψιλο........Αντί να κινηθούν διπλωματικά,οι πολιτικοί της φιγούρας και της πλάκας,απευθυνομενοι σε διεθνείς οργανισμούς και ισχυρούς μας φίλους,φοράνε τις στολές παραλλαγής η πετανε λαικιστικες κορωνες που μόνο ζημιά κάνουν στα εθνικά μας θέματα..

Νίκος

Ναι ρε μπαρμπα η σοβαρότητα του η Κύπρος είναι μακριά του Μασώνου Προδότη μας λείπει ουστ νεοφιλελέδες ανθέλληνες

δπ

Αν γίνει κανά ντού από τους Τούρκους να δείτε μετά πως θα τρέχει να κρυφτεί ο Καμμένος. Και επειδή είναι και χοντρός δεν θα τον χωράνε οι τρύπες. Και πήρε μαζί του και εκείνη την αγράμματη την γυναικούλα την Αυλωνήτου για συμπαράσταση.

ΣΩΤΟΣ.

OI ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?

Σεβασμό στη σπατάλη δημόσιου χρήματος

Μα κι αυτοί που πήγαν, σε λάθος νησιά πήγαν και ξόδεψαν ένα κάρο δημόσιο χρήμα! πήγαν κατά λάθος σε νησιά που δεν αμφισβητεί η Τουρκία!!! τζούφιο το ταξίδι, μόνο για τα κοψίδια και για τη θέα από Σινούκ έγινε η εκδρομή! τώρα θα προσθέσουν κι αυτά τα νησιά οι χαρτογράφοι στην Τουρκία αφού θα υποθέσουν ότι εμείς αισθανόμαστε ανασφάλεια γι αυτά. Μα ένας μορφωμένος άνθρωπος δεν υπάρχει να τους τα πει; δεν τους λέει κάποιος ότι, προκειμένου να παράγουν θέαμα για εσωτερική κατανάλωση, γινόμαστε ρεζίλι διεθνώς; Κι ενώ η Τουρκία στέλνει δορυφόρο, εμείς στέλνουμε παιδική εκδρομή σε ελληνικά νησιά που τα θεωρούν ελληνικά και οι Τούρκοι! απίστευτη κωμωδία και θα είχε πολύ γέλιο, αν - μετά τις εκδρομές στην Κούβα και στο Αμπου Ντάμπι - δεν κόστιζε κι αυτή η εκδρομή πολύτιμο δημόσιο χρήμα! δυστυχώς μας λείπει η μόρφωση και η κατάρτιση και γι αυτό παίζουμε με τα στρατιωτικά παιχνιδάκια, τις στολές και τα ελικοπτεράκια. Η από κει πλευρά όμως ΔΕΝ παίζει με αγράμματους Συριζα-Ανελ, παίζει με δορυφόρους και πανεπιστημιακούς καθηγητές διεθνών σχέσεων...

Πρώnv τοξότns vυν Χ.Α.

'Oλoι οι Έλλnvες στα Εθvικά θέματα επιβάλλεται να είναι ενωμέvoι. Δεν χωρoύν κoμματικές αvτιπαραθέσεις όταν η τoυρκική απειλή είναι προ των πυλών και η αμφισβήτnση της Eθvικής μας κυριαρxiας δεδομέvη. Aυτή την σhμασiα είχε η παρoυσία των βoυλευτών τns X.A. στην ευθέως αμφισβnτούμενη από την Toυρκία εθvική μας κυριαρχiα στο νοτιανoτολικό Αιγαio. Ήταν παρόvτες στο Καστελόριζο, στην Ρω και στην Στρoγγύλη και θα εivαι παρόvτες και στην νήσο Ίμια εάν η κυβέρvnση στην επέτειο των Ιμίων απoφασiσει να κάνει το αυτovόnτο, να τιμήσει τους γενναίους Αξιωματικούς υψώvovτας μία Ελλnvική Σnμαία με ένα στρατιωτικό άγnμα εκεί όπου έχυσαν το αίμα τους για την Eθvική μας κυριαρxiα οι τρεις 'Hρωες, στην νήσο Ίμια την οποία οι Τούρκοι πρoκλnτικά θεωρούν Toυρκική.

Βολικά για τον ΣΥΡΙΖΑ

Πολύ βολικά όλα αυτά (εθνική ενότητα, συσπείρωση περί την κυβέρνηση, κλπ) για τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και τη συνεχιζόμενη καταστροφή της χώρας. Και ο Ερντογάν και ο Τσίπρας έχουν συμφέρον από την όξυνση για εσωτερική κατανάλωση. Και οι δυο χώρες είναι σύμμαχοι στο ΝΑΤΟ και δεν υπάρχει καμιά απειλή, όλα μπορούν να διευθετηθούν σε μιά συνάντηση στο ΝΑΤΟ. Γι αυτό και η κοκοραμαχία είναι μεταξύ μετρίων πολιτικάντηδων (π.χ. κάτι κοινοτάρχες από πλευράς Τουρκίας). Η απειλή και στις δυο χώρες είναι από τις μετριότητες, δημαγωγούς, λαϊκιστές και ανίκανους που έχουμε στο εσωτερικό μας.

Ειλικρινής απορία

To "τοξότης" τι είναι; από τα αρχαία χρόνια; από τότε που δεν υπήρχαν ντουφέκια; Αν τώρα έχεις πιστόλια και ντουφέκια, καλύτερα για όλους μας να ξαναγίνεις τοξότης.

Γιάννης

@22:00: To τοξότης είναι από το συνταγματοξότης.

Θυμιος

Μητσοτάκης : Απών

@20.13

Μεγάλο παλτό ο Κούλης!

Οι άλλοι δορυφόρο, εμείς εκδρομή με Σινούκ

Είμαστε για γέλια... Η Τουρκία εκτόξευσε κατασκοπευτικό δορυφόρο που θα ελέγχει όλο το βόρειο ημισφαίριο και οι δικοί μας - πρώτοι στις φιέστες (η Κασιμάτη ήταν και στην Κούβα!) - πάνε εκδρομή στα νησιά για φιγούρα στο εσωτερικό μας.... Αν αυτό το θέαμα δεν είναι αστείο, τότε ποιό είναι;

OLOI ELLHNES ENWMENOI

OLOI EPREPE NA PANE, KAI NA XANAPANE. H KATASTASH EXEI XEFUGEI, TO THEMA EINAI E8NIKO,KAI OXI, KOMATIKO.

Λαϊκοεθνικιστικές φιέστες

Μα το Καστελόριζο και η Ρω δεν αμφισβητούνται. Με το να πηγαινουν εκεί αυτοί και να κάνουν φιέστα είναι σαν να λένε ότι το status αυτών των νησιών αμφισβητείται. Και φαίνεται και γελοίο. Δεν βρίσκεται ένας καθηγητής διεθνών σχέσεων να τους τα εξηγήσει; ή προκειμένου να κάνουν εθνικιστική φιέστα για εσωτερική κατανάλωση και εκδρομή με τοπικά εδέσματα (και όλα πληρωμένα) δεν διστάζουν μπροστά σε τίποτα;

Μπράβο

Μπράβο Ηλία που πήγες. Αυτό ήταν καλό μύνημα στον σουλτάν απο απέναντι.

σουλτάνος

Ναί μπρέ γιαβρούμ , τούτο περίμενα να ακούσω και εγώ ότι δεν ξεχνάς τις αλύτρωτες πατρίδες . Πολύ σας αγαπάω μπρέ και θέλετε πίσω τα αλύτρωτά σας , θα τις δώσω πίσω . Μόνο που έτσι θα φτιάξετε μιά "μεγάλη" Ελλάδα με 35 εκατ.Τούρκους και 10 εκατ.Ελληνες και χωρίς να πέσει ντουφεκιά μπρέ ....και μετά αν δεν σας σουγλίσω ζωντανούς μπρέ γκιαούρηδες ...να μη με λένε σουλτάνο Ταγίπ Ερντογάν . Τέτοιους σαν τον Λιάκουλα θέλω μπρέ ...

ρσ

Η χρυση αυγη δεν ουρλιαζε για τα μνημονια???? τι κανει διπλα στον Καμμενο??

Χρυσαυγίτης

@19:38: Kαι συνεχίζει να φωνάζει! Σε ότι, όμως αφορά τα γεωπολιτικά και στρατιωτικά μας θέματα είναι με όποιον τα στηρίζει!

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΛΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

ΜΑΖΙ. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΥΝΗΜΑ ΑΡΧΙΚΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΣΤΟΧΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ , ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ Η ΝΔ;;; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ;;; ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ.... Ο ΜΙΣΘΟΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ, ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ....

Σανελ

το αναγνωσμα...οι ιδιοι που μηδενισαν ουσιαστικα τον προυπολογισμο στο υπουργειο αμυνης υπερ μετακλητων , κολητων και ταξικων αδελφων..οι ιδιοι που ανοιξαν τα συνορα στην ισλαμοποιηση της χωρας απο καθε ισλαμικης καρυδιας καρυδι..οι ιδιοι που εκαναν ορτινατσες του μουσουλμανων εποικων το στρατευμα...οι ιδιοι πανε στο Καστελοριζο υψωνοντας τη σημαια του εθνικοσοσιαλαικισμου χερι χερι με την χρυση αυγη... Σανελ σανο για πασης φυσεως ελληναραδες του καναπε.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

goudi_main3

Διερχόμενοι την παρακολουθούν με απορία να αφήνει αυτό που έσερνε στην οδό Σινώπης, δίχως να μπορούν να φανταστούν ότι μέσα στην κουβέρτα ήταν τυλιγμένος ένας νεκρός άνθρωπος - Την Τρίτη στον ανακριτή η μητροκτόνος, που λέει ότι έκανε το έγκλημα, για να λυτρώσει την 92χρονη

1
patriarxeio-vartholomaios-tessera

Απευθυνόμενος σε νεαρούς και μικρότερους αθλητές που βρίσκονται στην Πόλη για φιλικά παιχνίδια με αντίστοιχες ομάδες της Τουρκίας, ο Παναγιώτατος σημείωσε ότι μέσω των φιλικών αυτών αγώνων προάγονται και οι φιλικές σχέσεις ανάμεσα στους δύο γείτονες και συμμάχους λαούς

1