Τηλεοπτικές άδειες: Ο Σαββίδης μηνύει τον Κοντομηνά

Τηλεοπτικές άδειες: Ο Σαββίδης μηνύει τον Κοντομηνά

Για το αδίκημα της ψευδούς καταμήνυσης μετά τις μηνύσεις που υπέβαλε σε βάρος του ο ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA

Τηλεοπτικές άδειες: Ο Σαββίδης μηνύει τον Κοντομηνά
Μήνυση σε βάρος των νομίμων εκπροσώπων της εταιρείας «ALPHA ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΕ» για το αδίκημα της ψευδούς καταμήνυσης κατέθεσε την Πέμπτη ο δικηγόρος του Ιβάν Σαββίδη, Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

Η μήνυση Σαββίδη έρχεται σε απάντηση
της μήνυσης που έχει υποβάλλει ο τηλεοπτικός σταθμός ALPHA κατά της εταιρείας Dimera του Ιβάν Σαββίδη για τα όσα έκανε στη δημοπρασία των
τηλεοπτικών αδειών
Κλείσιμο
.

Η δήλωση του Αλέξανδρου Λυκουρέζου έχει ως εξής:

Υποβλήθηκε σήμερα στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών έγκληση εκ μέρους του εντολέως μου, κ. Ιβάν Σαββίδη κατά των νομίμων εκπροσώπων της εταιρείας «ALPHA ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΕ» για το αδίκημα της ψευδούς καταμήνυσης.

Μετά το πέρας της δημοπρασίας των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών, η εταιρεία «ALPHA ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΕ», έχοντας πια αποκλεισθεί, είχε την ατυχή έμπνευση να υποβάλει σε βάρος του κ. Σαββίδη μία – ουσιαστικά αβάσιμη και νομικά αθεμελίωτη – μηνυτήρια αναφορά για τέλεση δήθεν κακουργηματικών και πλημμεληματικών πράξεων εκ μέρους του, ευελπιστώντας ότι με τον τρόπο αυτόν θα τορπίλιζε τη σχετική διαδικασία και θα ακύρωνε το αποτέλεσμα της δημοπρασίας.

Ο κ. Σαββίδης κατανοεί την απελπισία των νομίμων εκπροσώπων της εταιρείας «ALPHA ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΕ», δεν είναι όμως διατεθειμένος να επιτρέψει τέτοιες αήθεις επιθέσεις στο πρόσωπό του, γι’ αυτό και κατέφυγε στην προστασία της ελληνικής δικαιοσύνης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης