«Κραυγές» απόγνωσης από πολίτες κατά την επίσκεψη Τσίπρα στη ΔΕΘ

«Κραυγές» απόγνωσης από πολίτες κατά την επίσκεψη Τσίπρα στη ΔΕΘ

Καταστηματάρχης με τις κόρες του και πανό ανά χείρας διαμαρτυρήθηκε για τα έργα του μετρό - Πολίτης έφτασε ένα μέτρο από τον πρωθυπουργό, ρωτώντας τον γιατί δεν συνεργάστηκε με τον Σαμαρά - «Με καταστρέψανε, 50 χρόνια δούλευα, δεν έχω να πάρω φάρμακα» φώναζε μικροομολογιούχος που απομακρύνθηκε από τους άνδρες της ασφάλειας Τσίπρα

«Κραυγές» απόγνωσης από πολίτες κατά την επίσκεψη Τσίπρα στη ΔΕΘ
Τρία ξεχωριστά περιστατικά, που καταδεικνύουν την αγανάκτηση που επικρατεί στην κοινωνία, σημειώθηκαν σήμερα, Σάββατο, στη Θεσσαλονίκη, όπου βρίσκεται ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, για την 81η ΔΕΘ.

Και στα τρία περιστατικά «πρωταγωνίστησε» ο ίδιος ο κ. Τσίπρας. Το πρώτο, με χρονική σειρά, σημειώθηκε κατά την επίσκεψή του στον σταθμό του υπό κατασκευή μετρό στη Νέα Ελβετία Θεσσαλονίκης, όπου δέχθηκε τη διαμαρτυρία ιδιοκτήτη καταστήματος, ο οποίος έχει πληγεί από τα έργα του μετρό.

Ο καταστηματάρχης βρέθηκε στο σημείο στο σημείο με τις κόρες του, κρατώντας ένα πανό, το οποίο ανέγραφε: «Kύριε πρωθυπουργέ, τι θα κάνετε για μας τους επαγγελματίες που μας έχει καταστρέψει το μετρό;».

Λίγο αργότερα, κατά την περιήγηση του πρωθυπουργού στους χώρους της Έκθεσης, ένας άλλος πολίτης άρχισε να φωνάζει εναντίον του. Πριν προλάβει να τον πλησιάσει, ωστόσο, τον απομάκρυναν οι άνδρες της πρωθυπουργικής ασφάλειας και τον έβγαλαν εκτός του χώρου της ΔΕΘ.
Κλείσιμο

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ήταν ένας μικροομολογιούχος, ο οποίος, κατά την απομάκρυνσή του, φώναζε: «Εγώ δούλεψα για σένα, είμαι παθών, μικροομολογιούχος του ελληνικού Δημοσίου! Με καταστρέψανε εμένα! 50 χρόνια δούλευα, δεν έχω να πάρω φάρμακα, εσείς δεν ντρέπεστε; Τον πατέρα σας να τον πάτε στα κρατητήρια; Ντροπή σας!».

Επίσης στους χώρους της ΔΕΘ και ενώ βρισκόταν στο περίπτερο 16, που αφορά στη Ρωσία ως Τιμώμενη Χώρα στην εφετινή Έκθεση και πραγματοποιούσε δηλώσεις για τη συνεργασία των δύο χωρών, ένας από τους παρευρισκόμενους επιχείρησε να πλησιάσει το βήμα και τον πρωθυπουργό, φθάνοντας στο ένα μέτρο μακριά από αυτόν, ρωτώντας επίμονα γιατί δεν συνεργάστηκε με τον Αντώνη Σαμαρά.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι άνδρες ασφαλείας του κ. Τσίπρα, οι οποίοι απομάκρυναν τον συγκεκριμένο άνδρα από το σημείο.

Σχολιάζοντας το περιστατικό, ο πρωθυπουργός είπε με διάθεση αστεϊσμού: «Στον φίλο μας θα εξηγήσω αργότερα γιατί δεν συνεργάστηκα με τον Σαμαρά. Αυτά... συμβαίνουν».












Βίντεο από voria.gr



















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης