Ο εκδότης της εφημερίδας "Ακρόπολη" βρήκε μαρτυρικό θάνατο το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης στο 24,4 χιλιόμετρο της Αττικής Οδού όταν το μαύρο τζιπ που οδηγούσε τυλίχθηκε στις φλόγες.
Αφού εψάλη η εξόδιος ακολουθία, στη συνέχεια οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία στο κοιμητήριο του Σχιστού.
Κλείσιμο
Τραγικές φιγούρες η σύζυγός του Λία αλλά και η μητέρα του Σοφία η οποία έφτασε υποβασταζόμενη στη εκκλησία.
Στην κηδεία του αδικοχαμένου εκδότη βρέθηκε και ο Αλέξης Κούγιας ο οποίος δήλωσε: "Κλείνει ένα μέρος αυτού του δράματος, είναι στιγμές πολύ σημαντικές για την οικογένεια του. Θέλω να πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα έχουμε καταλήξει σε ένα ασφαλές συμπέρασμα
".
Επιθυμία της οικογένειας ήταν, αντί στεφάνων, να δοθούν τα χρήματα στο "Χαμόγελο του Παιδιού".
Υποβασταζόμενη η μητερα του Παναγιώτη Μαυρίκου
Συντετριμμένη η σύζυγος του Παναγιώτη Μαυρίκου, Λία
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.