Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση του 30χρονου από τα Καλύβια Αττικής

Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση του 30χρονου από τα Καλύβια Αττικής

Έφυγε από το σπίτι του με σκοπό να βάλει τέλος στη ζωή του γιατί αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα - «Δεν είμαι ικανός να είμαι εδώ μαζί σου. Να προσέχεις τον γιο μας» έγραφε στη σύζυγό του - Επέστρεψε τελικά στην οικογένειά του ένα 24ωρο μετά 

Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση του 30χρονου από τα Καλύβια Αττικής
Αίσιο τέλος στο θρίλερ της μυστηριώδους εξαφάνισης 30χρονου άνδρα, πατέρα νεογέννητου μωρού. Τα ίχνη του Γιάννη Ψαρρά είχαν χαθεί από το πρωί της Παρασκευής, όταν έφυγε από το σπίτι του στα Καλύβια Αττικής, όπου ζούσε με τη γυναίκα και το μόλις 11 ημερών μωρό τους. 

Πιεζόταν από την κακή οικονομική κατάσταση στην οποία βρισκόταν, αλλά ευτυχώς δεν έκανε κακό στον εαυτό του, λέει στο protothema.gr η αδελφή του Βαρβάρα. 

Κλείσιμο
«Φεύγω γιατί δεν είμαι ικανός να είμαι εδώ μαζί σου. Να προσέχεις τον γιο μας». Με αυτά τα λόγια αποτύπωσε το μέγεθος της κακής ψυχολογικής κατάστασης που ο 30χρονος, σε ένα σημείωμα που άφησε στη γυναίκα του αποφασισμένος να δώσει τέλος στη ζωή του. 
Ευτυχώς όμως η λογική πρυτάνευσε και ο ίδιος επέστρεψε σπίτι του και είναι πια καλά όπως ενημέρωσε η αδελφή του.

Το τελευταίο διάστημα ο νεαρός πατέρας ήταν άνεργος και προβληματιζόταν έντονα για τον τρόπο με τον οποίο θα έβρισκε χρήματα για να ζήσει την οικογένειά του. 

Στο σημείωμα που βρήκε η σύζυγός του έγραφε ότι θα πάει να συναντήσει τον πατέρα του που έχει πεθάνει: «Φεύγω γιατί δεν είμαι ικανός να είμαι εδώ μαζί σου. Να προσέχεις τον γιο μας». 

Σύμφωνα με τη γυναίκα του φεύγοντας, άφησε πίσω του το κινητό του τηλέφωνο. Η αδελφή του αγνοούμενου απηύθυνε δραματική έκκληση για να υπάρξει άμεση κινητοποίηση για τον εντοπισμό του και ευτυχώς η υπόθεση είχε αίσιο τέλος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης