Ένταση για ακόμη μια φορά επικράτησε κατά το βραδινό συσσίτιο εθελοντικών οργανώσεων σε πρόσφυγες
και μετανάστες στην πύλη Ε2 στο λιμάνι του Πειραιά.
Κλείσιμο
Τα επεισόδια είχαν διάρκεια μερικών δευτερολέπτων, όμως, μέχρι να υπάρξει επέμβαση και οι διαπλεκόμενοι να χωριστούν, τουλάχιστον δύο άτομα τραυματίστηκαν. Μεταξύ αυτών και ένα μικρό αγοράκι που χτύπησε στο κεφάλι.
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε άμεσα στο χώρο με το νοσηλευτικό προσωπικό να παρέχει τις πρώτες βοήθειες στους δυο τραυματίες. Όπως επισημαίνουν στο protothema.gr πηγές του λιμενικού, θα πρέπει άμεσα το λιμάνι να επιστρέψει στους ομαλούς του ρυθμούς, γιατί η κατάσταση κινδυνεύει να βγει εκτός ελέγχου.
Οι σύγχρονοι μηχανισμοί ωρίμανσης ιδεών, που μειώνουν το ρίσκο, επιταχύνουν την εφαρμογή και βοηθούν τις πόλεις να λαμβάνουν πιο τεκμηριωμένες αποφάσεις.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.