Μαχαιρώματα μεταξύ προσφύγων στο λιμάνι του Πειραιά

Μαχαιρώματα μεταξύ προσφύγων στο λιμάνι του Πειραιά

Η κατάσταση ξέφυγε, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, μέσα στον επιβατηγό σταθμό του Ο.Λ.Π. στην Πύλη Ε1 - Τρεις πρόσφυγες μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι από μαχαίρι στο Θριάσιο νοσοκομείο

Μαχαιρώματα μεταξύ προσφύγων στο λιμάνι του Πειραιά
Σύρραξη μεταξύ 20 προσφύγων στο λιμάνι του Πειραιά είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν, τα ξημερώματα, με μαχαίρι τρεις από αυτούς και να μεταφερθούν στο Θριάσιο νοσοκομείο.

Η κατάσταση ξέφυγε, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, μέσα στον επιβατηγό σταθμό του Ο.Λ.Π. του λιμένα Πειραιά στην Πύλη Ε1, όπου φιλοξενούνται οι πρόσφυγες και προκλήθηκαν εκτεταμένα επεισόδια.

Στην περιοχή έσπευσαν δυνάμεις του Λιμενικού όπου διαπίστωσαν ότι τραυματίστηκαν τρεις πρόσφυγες από αιχμηρό αντικείμενο-μαχαίρι.

Κλείσιμο
Οι τραυματίες, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα οχήματα του ΕΚΑΒ στο Θριάσιο Νοσοκομείο και με τη συνοδεία Λιμενικών όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και λίγες ώρες αργότερα πήραν εξιτήριο.

Στο σημείο μετέβησαν ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Θοδωρής Δρίτσας συνοδευόμενος από τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχο Λ.Σ. Ράπτη Σταμάτιο προκειμένου να ενημερωθούν επί τόπου για το προαναφερόμενο συμβάν από το Διοικητή της 1ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Υποναύαρχο Λ.Σ. Κλιάρη Θεόδωρο και τον Κεντρικό Λιμενάρχη Πειραιά Αρχιπλοίαρχο Λ.Σ. Ζαφειρίου Χρήστο, ενώ προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά.

Όπως ενημέρωσε το Λιμενικό «με τις αναγκαίες παρεμβάσεις και με τη συνδρομή των αλληλέγγυων πολιτών, η κατάσταση ομαλοποιήθηκε, ενώ καθ’όλη τη διάρκεια της νύχτας, παρέμεινε δύναμη του Λιμενικού Σώματος, εποπτεύουσα το χώρο».
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης