Για τα περιουσιακά σκότωσε ο εξηντάχρονος τη γυναίκα του στα Χανιά

Για τα περιουσιακά σκότωσε ο εξηντάχρονος τη γυναίκα του στα Χανιά

Διαφορές για τα κτήματα φαίνεται πως ήταν η αιτία της δολοφονίας της 48χρονης γυναίκας από τον 61χρονο σύζυγό της - Οι εικοσάχρονος γιος του συζυγοκτόνου δέχθηκε δύο πυροβολισμούς στην κοιλιά προσπαθώντας να αφοπλίσει τον πατέρα του και δίνει μάχη για τη ζωή

Οικογενειακή τραγωδία στα Χανιά: 60χρονος σκότωσε τη γυναίκα του και τραυμάτισε το γιο του!
Οι διαφορές για την περιουσία και τα κτήματα φαίνεται πως ήταν η αιτία για το οικογενειακό μακελειό που προκάλεσε σοκ στη μικρή κοινωνία του Σταλού στα Χανιά, όπως φέρεται να ισχυρίστηκε ο 61χρονος δράστης που συνελήφθη μετά την εν ψυχρώ δολοφονία της γυναίκας του και τον τραυματισμό του γιου του.

Σύμφωνα με τους γείτονες, η οικογένεια δεν είχε δώσει ποτέ αφορμές με καυγάδες, ώστε να φανεί ότι υπήρχαν έριδες. Γι’ αυτό, η αποκάλυψη της τραγωδίας που διαδραματίστηκε το μεσημέρι έπεσε σαν βόμβα στην περιοχή. Ο συζυγοκτόνος, που αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια του φονικού, ειδοποίησε ο ίδιος την Αστυνομία και παραδόθηκε στις ισχυρές δυνάμεις που έφτασαν άμεσα στο σπίτι του.

Κλείσιμο
Λίγο νωρίτερα, ο 61χρονος είχε πυροβολήσει με πιστόλι την 48χρονη σύζυγό του και τον 21χρονο γιό τους. Η άτυχη γυναίκα, που βρήκε ακαριαίο θάνατο, έφερε δύο τραύματα. Το ένα στην πλάτη, που ήταν και το μοιραίο, ενώ το άλλο στο χέρι καθώς προσπάθησε να προστατευτεί από τα πυρά του συζύγου της. Η νεκροτομή που θα γίνει αύριο στην σορό της, θα δείξει αν υπάρχουν και άλλα τραύματα.

Ο 21χρονος γιος του ζευγαριού δέχθηκε δύο σφαίρες στην κοιλιά στη προσπάθειά του να αφοπλίσει τον εκτός εαυτού πατέρα του. Ασθενοφόρο τον παρέλαβε αιμόφυρτο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Χανίων, όπου εισήχθη στο χειρουργείο και δίνει μάχη για να κρατηθεί στην ζωή. Ο δράστης του αιματηρού επεισοδίου ανακρίνεται στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης