Βίντεο από την εισβολή του Ρουβίκωνα στην ΕΡΤ: Ένταση και φωνές στους διαδρόμους
Διακρίνεται μια συμπλοκή στο βάθος και ακούγονται φωνές: «Είναι πολιτική παρέμβαση, δεν θα κάνουμε τίποτα», αλλά και «μην χτυπάς»
Ένα βίντεο από τα «παρασκήνια» της εισβολής των μελών της αναρχικής ομάδας Ρουβίκωνας στην ΕΡΤ το βράδυ της Τρίτης, ανέβηκε στο Διαδίκτυο.
Εκεί διακρίνονται από μακριά μέλη της ομάδας και εργαζόμενοι της ΕΡΤ που συνομιλούν σε πολύ υψηλούς τόνους, με ένταση και φωνές:
«Είναι πολιτική παρέμβαση, δεν θα κάνουμε τίποτα», αλλά και «μην χτυπάς», ακούγονται καθαρά, ενώ την ώρα εκείνη υποτίθεται πως υπήρχε σε εξέλιξη μια διαπραγμάτευση για το αν και πώς θα αναγνωσθεί το κείμενο της αναρχικής ομάδας στον αέρα.
Κλείσιμο
Σε δεύτερο βίντεο, ακούγεται η Λιάνα Κανέλη, που την ώρα της εισβολής βρισκόταν στον αέρα της ΕΡΤ μαζί με τον παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων Πάνο Χαρίτο, να ζητά από τα μέλη του Ρουβίκωνα να διαβάσει εκείνη το κείμενό τους, αλλά να το αρνούνται.
Τι έπαιξε στον αέρα της ΕΡΤ κατά την εισβολή του Ρουβίκωνα χθες το βράδυ
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.