Το μεσημέρι, ενώ τα πνεύματα είχαν ηρεμήσει και οι αγρότες συνέχιζαν την ήσυχη διαμαρτυρία τους, εμφανίστηκαν δύο άντρες και άρχισαν να πετούν πέτρες κατά του κτιρίου του υπουργείου, ξεκινώντας νέα ένταση. Αμέσως όμως επενέβησαν οι αγρότες που καταδίωξαν τους άγνωστους και μάλιστα κατόρθωσαν να τους πιάσουν και να τους παραδώσουν στους αστυνομικούς, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «αυτοί δεν είναι δικοί μας».
Κλείσιμο
Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, ένας από τους αγρότες που συνέλαβαν τους ταραξίες, ήταν και ο γνωστός πια μελισσοκόμος Στάθης Στιβακτάκης.
Ο σύγχρονος maritime professional διαχειρίζεται υπερσύγχρονα πλοία, διεθνή πληρώματα και διαρκώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις. Ποια εκπαίδευση σε προετοιμάζει πραγματικά για αυτόν τον κόσμο;
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.