Βίντεο: Δείτε την κάθοδο των 18 τρακτέρ στην Αθήνα

Βίντεο: Δείτε την κάθοδο των 18 τρακτέρ στην Αθήνα

Στήθηκε στην κυριολεξία ένα μεγάλο πάρτι, με τις κόρνες των τρακτέρ να παίζουν στον ρυθμό της πανελλαδικής εργατικής κινητοποίησης - Οι συνάδελφοί τους που τους περίμεναν έραναν τους οδηγούς με λουλούδια και τους κέρασαν ρακή

Βίντεο: Δείτε την κάθοδο των 18 τρακτέρ στην Αθήνα
Λίγο μετά τις τρεις και μισή έφτασαν στα διόδια των Αφιδνών τα 18 τρακτέρ και τα 4 αγροτικά οχήματα στα οποία έχει επιτρέψει η αστυνομία να κατέβουν στο κέντρο της Αθήνας και να προπορευθούν του μεγάλου
αγροτικού συλλαλητηρίου
. Τα οχήματα αυτά είχαν αποχωρήσει στις τέσσερις τα ξημερώματα από τη Νίκαια και το Κάστρο. 

Στα διόδια τους περίμεναν πέντε πούλμαν γεμάτα με αγρότες που υποδέχτηκαν τα τρακτέρ σε πανηγυρικό κλίμα, ανάβοντας καπνογόνα και ρίχνοντας φωτοβολίδες. Οι συγκεντρωμένοι συνάδελφοί τους υποδέχθηκαν τους οδηγούς κερνώντας τους ρακή και κρασί και ραίνοντάς τους με λουλούδια.
Κλείσιμο

Στήθηκε στην κυριολεξία ένα μεγάλο πάρτι, με τις κόρνες των τρακτέρ να παίζουν στον ρυθμό της πανελλαδικής εργατικής κινητοποίησης. Το γλέντι κράτησε για μερικά λεπτά, ενώ κόρνες συμπαράστασης ηχούσαν και από απλούς πολίτες που περνούσαν με τα αυτοκίνητά. 

Αυτή τη στιγμή τα τρακτέρ βρίσκονται καθ' οδόν με συνοδεία της αστυνομίας προκειμένου να φτάσουν στην ώρα τους στο κέντρο της Αθήνας, για να δώσουν το σήμα εκκίνησης του πανελλαδικού αγροτικού συλλαλητηρίου ενάντια στα σχέδια της κυβέρνησης γύρω από το ασφαλιστικό και το φορολογικό σύστημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα οχήματα είχαν πάνω έχουν σημαίες του Μαρίνου Αντύπα, αγωνιστή και υπερασπιστή των αγροτών της Θεσσαλίας.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης