Ταλαιπωρία στην Πιερία: Δίπλωσε νταλίκα - Κολλημένοι για ώρες στην εθνική οδό
Λόγω του χιονιού το βαρύ όχημα γλίστρησε και προκάλεσε χάος
UPD:
Απίστευτη ταλαιπωρία πέρασαν το πρωί της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς οι οδηγοί στην Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης, στο ύψος του νομού Πιερίας και συγκεκριμένα στο τμήμα μεταξύ Σκοτίνας και Νέων Πόρων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
Η αιτία του... κακού ήταν μια ''διπλωμένη'' νταλίκα που λόγω χιονιού ξέφυγε της πορείας της με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία για ώρες.
Μέχρι η νταλίκα να απομακρυνθεί από το οδόστρωμα η τροχαία ενημέρωσε όσους βρίσκονται στο σημείο να περιμένουν στον Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών της Σκοτίνας.
Οι ιδιωτικές Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) προσφέρουν όλα τα εφόδια στους νέους που θέλουν να μπουν άμεσα στην αγορά εργασίας και να εξελιχθούν επαγγελματικά.
Η μετάβαση της εμβληματικής επένδυσης σε παραγωγική λειτουργία, αναδεικνύει ένα νέο πρότυπο βιομηχανικής ανάπτυξης, όπου οι κρίσιμες πρώτες ύλες, η τεχνολογική καινοτομία και η υπεύθυνη λειτουργία, δημιουργούν ισχυρή εθνική αξία