Ταλαιπωρία στην Πιερία: Δίπλωσε νταλίκα - Κολλημένοι για ώρες στην εθνική οδό
Λόγω του χιονιού το βαρύ όχημα γλίστρησε και προκάλεσε χάος
UPD:
Απίστευτη ταλαιπωρία πέρασαν το πρωί της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς οι οδηγοί στην Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης, στο ύψος του νομού Πιερίας και συγκεκριμένα στο τμήμα μεταξύ Σκοτίνας και Νέων Πόρων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
Η αιτία του... κακού ήταν μια ''διπλωμένη'' νταλίκα που λόγω χιονιού ξέφυγε της πορείας της με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία για ώρες.
Μέχρι η νταλίκα να απομακρυνθεί από το οδόστρωμα η τροχαία ενημέρωσε όσους βρίσκονται στο σημείο να περιμένουν στον Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών της Σκοτίνας.
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.
Η LA VIE EN ROSE προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα φροντίδας για σφριγηλή και λαμπερή επιδερμίδα – Το spring reset που χρειάζεται τώρα η επιδερμίδα σου.