LIVE

Κορωνοϊός

Μη χάσετε το ΘΕΜΑ με 6 μοναδικές προσφορές

Μη χάσετε το ΘΕΜΑ με 6 μοναδικές προσφορές


Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν το "Θέμα" με τις προσφορές (4,25€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :

1. Την εφημερίδα

2. Τη γνωστή σε όλους δωροεπιταγή των 6 ευρώ, για αγορές προιόντων συνολικής αξίας 20€  από τα καταστήματα Carrefour Μαρινόπουλος, Carrefour Express και Carrefour (ισχύει από τη Δευτέρα 30/11/2015 έως και το Σάββατο 05/12/2015)
.

** Η δωροεπιταγή των 6€ της έκδοσης με τις προσφορές θα βρίσκεται στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας και οι όροι εξαργύρωσής της στην σελίδα 2.

H δωροεπιταγή των 6€ της έκδοσης με τις προσφορές εξαργυρώνεται άμεσα στο ταμείο, αφαιρείται αυτόματα από το λογαριασμό σας, όπως γινόταν πάντα και ισχύει από τη Δευτέρα 30/11 έως και το Σάββατο 05/12/2015.


3. Δωρεάν πρόσβαση κάθε βδομάδα στα κανάλια Novasports1 για να απολαύσετε τους μεγαλύτερους αγώνες της Superleague Live και Novalifε, για να βλέπετε τις καλύτερες ταινίες . 

 

Έχεις Θέμα;

Βλέπεις δωρεάν ποδόσφαιρο και ταινίες στα Novasports1 και Novalifε!

 

Με το κουπόνι αυτής της Κυριακής δείτε Live:

  • ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ  (Κυρ. 29/11 19:30)
  • ΑΕΛ ΚΑΛΟΝΗΣ - ΠΑΟΚ (Δευτ. 30/11 19:30)
  • SKODA ΞΑΝΘΗ – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Σάβ. 05/12 17:15)

 

Το “ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ” συνεχίζει και αυτή την Κυριακή  29/11/2015 την  εντυπωσιακή και πρωτοποριακή συνεργασία με το μεγαλύτερο συνδρομητικό κανάλι της χώρας, τη Nova, για χάρη των αναγνωστών του. 

Η συνεργασία δίνει την δυνατότητα στο «ΘΕΜΑ» να παρέχει στους αναγνώστες του το προνόμιο να απολαμβάνουν ολόκληρη την εβδομάδα (και κάθε εβδομάδα) χωρίς όριο και προϋποθέσεις, εντελώς δωρεάν δύο από τα πιο δημοφιλή κανάλια, το Novasports1 στα αθλητικά και το Novalife στη διασκέδαση και την ψυχαγωγία.

Ειδικά με το κουπόνι αυτής της Κυριακής 29 Νοεμβρίου μπορείτε να δείτε:

                                                                                                 

Novasports Highlights

ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015

16:00     ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (LIVE)

19:30     SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ 2015-16

                ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (LIVE) TOP

21:30     ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (LIVE)

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015

19:30     SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ 2015-16

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ-ΠΑΟΚ (LIVE) TOP

21:30     ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (LIVE)

 

ΤΡΙΤΗ 1 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015

18:15     ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΟ (LIVE)

19:00 ΣΤΟ ΦΙΛΕ (LIVE)

22:00     ΓΑΛΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

ΝΑΝΤ-ΛΙΟΝ (LIVE) TOP

 

TΕΤΑΡΤΗ 2 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015

16:30     TODAY

22:00     ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

ΜΑΔΕΪΡΑ-ΠΟΡΤΟ (LIVE) TOP

 

ΠΕΜΠΤΗ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015

21:00     ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ (LIVE)

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015

19:00     ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ Κ.-ΖΙΕΛΟΝΑ ΓΚΟΡΑ (LIVE)

 

21:00     ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ (LIVE)

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015

17:15     SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ 2015-16

                SKODA ΞΑΝΘΗ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (LIVE) TOP

 

 

Χρήση της προσφοράς μπορούν να κάνουν:

Α) Όσοι έχουν ήδη ενεργό αποκωδικοποιητή NOVA, αλλά δεν έχουν το πακέτο με τα αθλητικά (Novasports 1) καθώς και το Novalife,

Β) Όσοι έχουν laptop, tablet ή κινητό smartphone (δείτε ποιες συσκευές υποστηρίζονται στο www.nova.gr/protothema ενότητα ΠΩΣ ΒΛΕΠΩ) ανεξάρτητα αν έχουν αποκωδικοποιητή NOVA ή όχι.

Γ) Όσοι έχουν από παλιά αποκωδικοποιητή και δορυφορικό πιάτο, αλλά έχουν διακόψει τη σύνδεσή τους και δεν είναι τώρα συνδρομητές

 

Πώς θα κάνετε εγγραφή

1. Εσείς που είστε συνδρομητής Nova ή διαθέτετε τον απαραίτητο εξοπλισμό (αποκωδικοποιητή και πιάτο)

Α΄ τρόπος με SMS

Στείλτε SMS στο 19129 (χρέωση 0,09€ + ΦΠΑ ανά SMS) µε το εξής περιεχόμενο:

Thema κενό, μοναδικός κωδικός πρόσβασης που βλέπετε στο πάνω μέρος της πρώτης σελίδας του “thema people”, κενό smart card number (ο αριθμός που βρίσκεται στην πίσω όψη της κάρτας του αποκωδικοποιητή σας). Σύντομα θα λάβετε απαντητικό SMS με την ενεργοποίηση της υπηρεσίας.

ή εναλλακτικά B’ τρόπος μέσω Site

Μπαίνετε στο www.nova.gr/protothema (ενότητα ΠΩΣ ΤΟ ΑΠΟΚΤΩ) και εισάγετε τα στοιχεία που θα σας ζητηθούν.

Για όσους διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό (αποκωδικοποιητή και πιάτο) και δεν είναι τώρα συνδρομητές Nova, πιθανόν να απαιτείται παρέμβαση τεχνικού. Γι’ αυτό τηλεφωνήστε στο 211 9552828* για να σας δώσουμε τις απαραίτητες οδηγίες.

 

2. Εσείς που δεν διαθέτετε τον απαραίτητο εξοπλισµό (αποκωδικοποιητή και πιάτο)

A’ τρόπος με SMS

Στείλτε SMS στο 19129 (χρέωση 0,09€ + ΦΠΑ ανά SMS) με το εξής περιεχόμενο: Thema κενό, μοναδικός κωδικός πρόσβασης που βλέπετε στο πάνω μέρος της πρώτης σελίδας του “thema people”και θα λάβετε απαντητικό SMS µε το όνομα χρήστη και τον κωδικό της υπηρεσίας Nova GO.

ή εναλλακτικά B’ τρόπος μέσω Site

Μπαίνετε στο www.nova.gr/protothema (ενότητα ΠΩΣ ΤΟ ΑΠΟΚΤΩ) και εισάγετε τα στοιχεία που θα σας ζητηθούν. Θα λάβετε απαντητικό SMS µε το όνομα χρήστη και τον κωδικό της υπηρεσίας Nova GO.

 

Πώς θα δείτε θέαμα:

Όσοι έχετε laptop, μπαίνετε στο protothema.nova.gr (προτείνεται Mozilla Firefox), επιλέγετε σύνδεση/login και κάνετε εγκατάσταση του plugin. Θα χρειαστεί επανεκκίνηση του browser. Με την ολοκλήρωση της εγκατάστασης, επιλέγετε σύνδεση/login, πληκτρολογείτε το όνομα χρήστη και τον κωδικό σας και απολαμβάνετε θέαμα. Στην περίπτωση που κάνετε χρήση κάποιου antivirus ή firewall βεβαιωθείτε ότι έχετε επιτρέψει την χρήση του novago plugin.

Για εσάς που έχετε κινητό ή ταμπλέτα (ios, android) θα πρέπει να κατεβάσετε την κατάλληλη εφαρμογή novago χωρίς χρέωση από τα αντίστοιχα App/Play store. Στη συνέχεια εισάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό σας και απολαμβάνετε θέαμα .

* Σε αυτή την περίπτωση πιθανόν να απαιτείται βοήθεια τεχνικού. Γι’ αυτό τηλεφωνήστε στο 211-9552828 (η υπηρεσία λειτουργεί συνεχώς), για να σας δοθούν οι απαραίτητες οδηγίες. Φυσικά, μέχρι να λυθεί το πρόβλημα με τον παλαιό εξοπλισμό μπορείτε και εσείς να παρακολουθείτε το Novasports 1 και το Novalife από το laptop, το tablet ή και το smartphone σας.

* Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 211 9552828 (αστική χρέωση από σταθερό δίκτυο)

 

Δείτε ποιες συσκευές υποστηρίζονται στο www.nova.gr/protothema ενότητα ΠΩΣ ΒΛΕΠΩ.

 

Οι οδηγίες σύνδεσης περιλαμβάνονται σε εσωτερική σελίδα του ενθέτου “THEMA PEOPLEE

4. Τη συγκλονιστική-θεαματική και παράλληλα συγκινητική ταινία “RUSH”, βασισμένη στην αληθινή ιστορία για τη ζωή του Νίκι Λάουντα

 

Τη συγκλονιστική βιογραφική ταινία “RUSH” προσφέρει αυτή την Κυριακή το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ στους αναγνώστες του.

Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ’70 ο  μεθοδικός αυστριακός οδηγός της Φεράρι Νίκι Λάουντα (Ντάνιελ Μπρουλ) και ο βρετανός Τζέιμς Χαντ (Κρις Χέμσγουορθ), οδηγός της Μακλάρεν, ήταν δύο πρωταθλητές – θρύλοι, που μονοπώλησαν το παγκόσμιο ενδιαφέρον τη χρυσή εποχή της Φόρμουλα 1, όχι μόνο για τις επιδόσεις τους αλλά και για τις αντιθέσεις τους ως χαρακτήρες. Το τρομερό τους πάθος για το συγκεκριμένο άθλημα σε συνδυασμό με το πείσμα τους για τη νίκη, τους οδηγεί σε θρυλικές κόντρες, δίνοντάς τους ταυτόχρονα τη δυνατότητα να τελειοποιούν τις τεχνικές τους.

Η ταινία “RUSH” βασίζεται στην ζωή του χαρισματικού, τελειομανή και τρεις φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της Φόρμουλα 1, Νίκι Λάουντα, ο οποίος κατάφερε να επιβιώσει με πολύ σοβαρά εγκαύματα στο κεφάλι, μετά το τρομακτικό ατύχημά του σε μία από τις ανελέητες-θρυλικές μονομαχίες του με τον ριψοκίνδυνο και προκλητικό Τζέιμς Χάντ στο γκραν πρι του Νίρμπουργκρινγκ.

Ο βραβευμένος με δύο Όσκαρ (“Ένας Υπέροχος Άνθρωπος”) Ρον Χάουαρντ, σκηνοθέτης του “Rush”, σκιαγραφεί το πορτραίτο των δύο αντιπάλων και την τελικά “γόμιμη μεταξύ τους κόντρα”, αφού ο ανταγωνισμός λειτουργεί σ’ αυτούς σαν κινητήρια δύναμη. Επιπλέον, ο σκηνοθέτης με την εκπληκτική απόδοση των αγωνιστικών σκηνών της ταινίας, καταφέρνει να παρουσιάζει τόσο λεπτομερή στιγμιότυπα από αγώνες, ώστε ο θεατής θεωρεί ότι είναι συνοδηγός στην κούρσα, νιώθοντας τον ίλιγγο αλλά και τον κίνδυνο που πάντα παραμονεύει

Σκηνοθεσία :  Ρον Χάουαρντ
Παίζουν :  Κρις Χέμσγουορθ, Ντάνιελ Μπρουλ, Ολίβια Γουάιλντ, Αλεξάντρα Μαρία Λάρα, Στέφεν Μάνγκαν, Κρίστιαν Μακέι, Τζούλιαν Ριντ - Τουτ, Τζέιμι Ντε Κόρσι, Πιερφραντσέσκο Φαβίνο, Νάταλι Ντορμέρ

 

 (στην έκδοση με τις προσφορές 4,25 ευρώ).

 

Μη τo χάσετε!

5. Ασφάλεια αυτοκινήτου με το μήνα μόνο με 16ευρώ και το κουπόνι του ΘΕΜΑτος.

 

Έχεις ΘΕΜΑ;

Έχεις ασφάλεια αυτοκινήτου

ΚΑΙ με το μήνα

ΚΑΙ μόνο με 16 ευρώ!

 

Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ

Το Πρώτο Θέμα σε συνεργασία με την International Life σας προσφέρουν ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ

Aσφάλεια για όλα τα αυτοκίνητα από 600cc έως 2.500cc

ΚΑΙ με το μήνα

 ΚΑΙ μόνο με 16 ευρώ.

 

 

Όσοι λοιπόν αγοράσατε το Πρώτο Θέμα της Κυριακής 29/11 έχετε τη δυνατότητα να ασφαλίσετε το αυτοκίνητό σας για ένα ολόκληρο μήνα, χωρίς αποστολή δικαιολογητικών, μόνο με 16 ευρώ και το κουπόνι του ΘΕΜΑτος, έτσι απλά μέσα σε λιγότερο από 3΄!

 

Το κουπόνι που θα υπάρχει κάθε εβδομάδα στην εφημερίδα θα ισχύει για δύο εβδομάδες. Συνεπώς, το κουπόνι της Κυριακής 29/11 θα ισχύει από την Κυριακή 29/11 έως και το Σάββατο 11/12/2015 και μέσα σε αυτό το διάστημα θα πρέπει να ασφαλίσετε το αυτοκίνητό σας. Η ασφάλεια που θα κάνετε θα σας καλύπτει για ένα μήνα από την ημερομηνία εκκίνησης της ασφάλισης.

 

Οι ασφαλιστικές καλύψεις που σας παρέχονται είναι οι εξής :

          Αστική Ευθύνη Σωματικών Βλαβών (Κάλυψη) 1.000.000 ευρώ

          Αστική Ευθύνη Υλικών Ζημιών (Κάλυψη) 1.000.000 ευρώ

          Παροχή Νομικών Συμβουλών & Εξωδικαστικού Συμβιβασμού

 

ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ

 

Μέσα στο ΘΕΜΑ αυτής της Κυριακής στην έκδοση με τις προσφορές και συγκεκριμένα στην πρώτη σελίδα του ενθέτου THEMA PEOPLE θα βρείτε το κουπόνι με τον μοναδικό κωδικό που σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε ασφάλεια αυτοκινήτου και με το μήνα και μόνο με 16 ευρώ με τους εξής τρόπους :

 

είτε ηλεκτρονικά

  • Μπείτε στη σελίδα www.protothema-insurance.gr
  • Συμπληρώστε τα στοιχεία του οχήματός σας και τον ειδικό κωδικό προσφοράς που θα βρείτε στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας
  • Επιλέξτε τον επιθυμητό τρόπο πληρωμής
  • Εκτυπώστε εύκολα το ασφαλιστήριο συμβόλαιό σας από το email σας

 

 

 

είτε τηλεφωνικά

Καλέστε στο 215 500 3000 για την καταγραφή των στοιχείων και του κωδικού σας και εξυπηρετηθείτε από ένα εξειδικευμένο ασφαλιστικό σύμβουλο.

Σε αυτή την περίπτωση και για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλείσθε να έχετε κοντά σας το δίπλωμα και την άδεια κυκλοφορίας σας.

 

είτε μέσω ασφαλιστικού συμβούλου

Απευθυνθείτε για την εξυπηρέτησή σας στους συνεργαζόμενους με την International Life, ασφαλιστικούς συμβούλους τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

 

 

ΟΡΟΙ-ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ

1.         Η προσφορά ισχύει για  επιβατικά Ι.Χ οχήματα (με ελληνικές πινακίδες & εντός Ελλάδος), από 600cc έως 2.500cc, για οδηγούς ηλικίας 23 έως 70 ετών και για οχήματα ηλικίας έως 25 ετών.

2.         Η χρονική ισχύς του κουπονιού είναι από την Κυριακή 29/11/2015 έως και το Σάββατο 12/12/2015 και κάθε κωδικός χρήσης ισχύει για την αγορά 1 (ενός) ασφαλιστηρίου συμβολαίου.

3.         Μετά τη λήξη του συμβολαίου, ο κάτοχος μπορεί να μπορεί να προχωρήσει σε σύναψη νέας μηνιαίας ασφάλισης με τη χρήση νέου κουπονιού.

4.         Κάθε κωδικός χρήσης ισχύει για την αγορά 1 (ενός) ασφαλιστηρίου συμβολαίου με τις εξής ασφαλιστικές καλύψεις :

α. Αστική Ευθύνη Σωματικών Βλαβών (Κάλυψη) 1.000.000 ευρώ

β. Αστική Ευθύνη Υλικών Ζημιών (Κάλυψη) 1.000.000 ευρώ

γ. Παροχή Νομικών Συμβουλών & Εξωδικαστικού Συμβιβασμού

 

Διαβάστε αναλυτικά τους όρους χρήσης της προσφοράς στο www.protothema-insurance.grκαι … δύο αγαπημένα περιοδικά που αξίζει να διαβάσετε! Ένα για τη γυναίκα και ένα για τους stars :

 

6. Το VOTRE BEAUTE΄,  ένα από τα σημαντικότερα μηνιαία γυναικεία περιοδικά με παγκόσμια κυκλοφορία έρχεται επίσης κοντά σας με το Πρώτο Θέμα αυτής της Κυριακής 29 Νεμβρίου.

Η ύλη του περιοδικού απευθύνεται εξ ολοκλήρου στις γυναίκες και περιλαμβάνει θέματα μόδας, ομορφιάς, ψυχαγωγίας και διασκέδασης, ψυχολογίας, βιβλιοπαρουσίασης και αστρολογίας. Τακτικά περιλαμβάνει και άρθρα γενικού ενδιαφέροντος καθώς και συνεντεύξεις προσώπων, ευρύτερα γνωστών στο αναγνωστικό κοινό.7. Το νέο τεύχος του αγαπημένου περιοδικού People

Το περιοδικό που -εδώ και 40 χρόνια- οι διάσημοι σε όλο τον κόσμο εμπιστεύονται και μοιράζονται τις προσωπικές τους στιγμές και οι καθημερινοί άνθρωποι εμπνέουν με τη ζωή τους, το μεγαλύτερο περιοδικό στον κόσμο, έρχεται στο σπίτι σας κάθε Κυριακή με το Πρώτο Θέμα.

Στο PEOPLE κάθε εβδομάδα μπορείτε να μάθετε όλα τα νέα των σταρ από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να διαβάσετε συναρπαστικές ιστορίες και να απολαύσετε μεγάλες αποκλειστικότητες.
Πού αλλού;

Μόνο στο Πρώτο Θέμα!!!

 

 

Όσοι από εσάς επιλέξουν λοιπόν να αγοράσουν το "Θέμα" χωρίς τις προσφορές (2€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :

1. Την εφημερίδα.

2. Τη γνωστή σε όλους δωροεπιταγή των 5 ευρώ, που ισχύει για αγορές συνολικής αξίας 20 ευρώ στα καταστήματα Carrefour, Carrefour Μαρινόπουλος και Carrefour Express από τη Δευτέρα 30/11/2015 έως και το Σάββατο 05/12/2015.

** Η δωροεπιταγή των 5€ της έκδοσης χωρίς τις προσφορές θα βρίσκεται στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας και οι όροι εξαργύρωσής της στην σελίδα 2.

H δωροεπιταγή των 5€ της έκδοσης χωρίς τις προσφορές, αφαιρείται αυτόματα από το λογαριασμό σας, όπως γινόταν πάντα και ισχύει από τη Δευτέρα 30/11 έως και το Σάββατο 05/12/2015.

 

 

ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ.Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης