Τουλάχιστον τρία παιδιά είχαν γνωρίσει τον τρόμο από τον παιδεραστή της Καλλιθέας

Τουλάχιστον τρία παιδιά είχαν γνωρίσει τον τρόμο από τον παιδεραστή της Καλλιθέας

Είχε γίνει φόβος και τρόμος στα πάρκα της περιοχής - Είχε αποφυλακιστεί το 2014 εκμεταλλευόμενος ευεργετικές διατάξεις του νόμου - Ερευνάται το ενδεχόμενο τα θύματά του να είναι περισσότερα

Τουλάχιστον τρία παιδιά είχαν γνωρίσει τον τρόμο από τον παιδεραστή της Καλλιθέας
Φόβος και τρόμος στα πάρκα της Καλλιθέας και του Νέου Φαλήρου είχε γίνει ένας 34χρονος παιδεραστής. Από το 2014 που αποφυλακίστηκε με τις ευεργετικές διατάξεις του νόμου που ίσχυαν τότε για όσους εκτίσουν τα 3/5 της ποινής τους, εντόπιζε ανήλικα παιδιά και ασελγούσε πάνω τους. Μέχρι στιγμής έχει αποδειχθεί η αποπλάνηση τριών παιδιών ηλικίας 12 και 13 ετών. Ο 34χρονος έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας χθες το μεσημέρι όταν περαστικός από την πλατεία Ματζαγριωτάκη άκουσε φωνές και ειδοποίησε το 100.

Ο 34χρονος παιδεραστής με χρόνια ψυχολογικά προβλήματα είχε νοσηλευτεί και στο Αιγηνήτειο πριν συλληφθεί για ληστείες κλοπές και μια ασέλγεια. Καταδικάστηκε, μεταφέρθηκε στις φυλακές των Γρεβενών και όταν αποφυλακίστηκε το 2014 τριγυρνούσε στα πάρκα της Καλλιθέας και του Νέου Φαλήρου και ασελγούσε σε παιδιά. Μάλιστα το πρώτο παιδί ηλικίας 12 ετών από την Αλβανία το εντόπισε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ) και το πήγε στην Καλλιθέα. 

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας ταυτοποίησαν τρεις περιπτώσεις (εντοπίστηκαν τα δυο από τα τρία παιδιά), ωστόσο συνεχίζουν τις έρευνες καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να υπάρχουν και άλλα θύματα. 

Ο 34χρονος, ο οποίος δεν έχει οικογένεια, από την ώρα που αποφυλακίστηκε ήταν άστεγος, δεν εργαζόταν και κυκλοφορούσε στα πάρκα της περιοχής.  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης