Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Καλλιθέας τις τελευταίες ώρες μετά την είδηση για τη σύλληψη ενός 34χρονου επειδή ασελγούσε σε ανήλικα παιδιά.
Μέχρι στιγμής η αστυνομία έχει εξιχνιάσει την υπόθεση ενός μικρού αγοριού, κατά πληροφορίες 10 ετών, χωρίς να αποκλείεται ο συλληφθείς να έχει ασελγήσει και σε βάρος περισσότερων μικρών αγοριών.
Κατά πληροφορίες η αστυνομία έφτασε στα ίχνη του 34χρονου από την καταγγελια των δασκάλων και των γονέων του θύματός του που παρατήρησαν αλλαγές στη συμπεριφορά του.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 34χρονος στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί με ψυχολογικά προβλήματα.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.