Ξανά στους δρόμους της Αθήνας η Δημοτική Αστυνομία

Ξανά στους δρόμους της Αθήνας η Δημοτική Αστυνομία

Οι Δημοτικοί Αστυνομικοί σήμερα και για κάποιες μέρες δεν θα μοιράζουν «κλήσεις» αλλά θα διανέμουν ενημερωτικό υλικό

Ξανά στους δρόμους της Αθήνας η Δημοτική Αστυνομία
Στους δρόμους της Αθήνας επιστρέφει από σήμερα η Δημοτική Αστυνομία. 

Μετά από δύο χρόνια απουσίας, οι άνδρες και οι γυναίκες της Δημοτικής Αστυνομίας βρίσκονται και πάλι στους δρόμους της Αθήνας, προκειμένου να ενημερώσουν τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Αθήνας για την επίσημη επαναδραστηριοποίησή της, στις 26 Οκτωβρίου.

Οι Δημοτικοί Αστυνομικοί σήμερα και για κάποιες μέρες δεν θα μοιράζουν «κλήσεις» αλλά θα διανέμουν ενημερωτικό υλικό, στο οποίο περιγράφεται ο κύριος στόχος της υπηρεσίας που θα είναι η διαφύλαξη της προστασίας του δημοσίου χώρου.

Κλείσιμο
Μέσω του ενημερωτικού φυλλαδίου εντύπου ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης και ο αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας και Βιώσιμης Κινητικότητας κ. Αντώνης Καφετζόπουλος ζητούν τη συνεργασία των πολιτών για να αποκτήσει η Αθήνα ένα πιο ανθρώπινο, λειτουργικό και φιλικό πρόσωπο.

Τονίζουν ότι ο ρόλος της Δημοτικής Αστυνομίας δεν θα είναι η επιβάρυνση της καθημερινότητας των Αθηναίων και των επισκεπτών της πόλης, όμως σε περιπτώσεις αντικοινωνικής συμπεριφοράς θα επιδεικνύεται ανάλογη αυστηρότητα εκ μέρους της υπηρεσίας.

Η ενημερωτική καμπάνια θα διαρκέσει έως τις 25 Οκτωβρίου, ενώ από την επομένη οι Δημοτικοί Αστυνομικοί θα βεβαιώνουν κανονικά όλες τις παραβάσεις των οποίων ο έλεγχος προβλέπεται από τις αρμοδιότητές τους και θα επιβάλλουν τα αντίστοιχα πρόστιμα και κυρώσεις.



Αύριο Παρασκευή 16 Οκτωβρίου, στις 10 το πρωί, ο αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας και Βιώσιμης Κινητικότητας, κ.Αντώνης Καφετζόπουλος με ομάδα Δημοτικών Αστυνομικών θα διανείμουν ενημερωτικό και θα ενημερώνουν τους πολίτες, στην πλατεία Συντάγματος.

Η Δημοτική Αστυνομία θα δέχεται τις καταγγελίες των πολιτών μέσω της Γραμμής του Δημότη, στον τετραψήφιο αριθμό1595, όλο το εικοσιτετράωρο και μέσω  e mail στο tep@cityofathens.gr.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης