«Βοηθήστε μας να σώσουμε το παιδί μας», λέει ο ταλαντούχος σέντερ Λεβόν Κένταλ

«Βοηθήστε μας να σώσουμε το παιδί μας», λέει ο ταλαντούχος σέντερ Λεβόν Κένταλ

Τα έξοδα της οικογένειας αυξάνονται συνεχώς και ο μπασκετμπολίστας μέσω της ιστοσελίδας https://www.gofundme.com/skylerkash ζητά την οικονομική και ηθική συμπαράσταση των Ελλήνων φίλων

«Βοηθήστε μας να σώσουμε το παιδί μας», λέει ο ταλαντούχος σέντερ Λεβόν Κένταλ
Ο 31χρονος σέντερ Λεβόν Κένταλ ιδιαίτερα αγαπητός στο ελληνικό κοινό πρωταγωνίστησε ως αθλητής στον Πανιώνιο αρχικά και εν συνεχεία στο Μαρούσι με μεγάλη επιτυχία.



Σήμερα βιώνει ένα φρικτό εφιάλτη καθώς επέλεξε να αφοσιωθεί εξ ολοκλήρου στο μόλις 14 μηνών γιο του που απέκτησε με τη σύντροφό του Αλεξάνδρα από την Ελλάδα και να σταματήσει να αγωνίζεται ως αθλητής προτιμώντας να είναι σε αυτή τη μάχη ζωής δίπλα στο παιδί του που βρίσκεται στον Καναδά για επέμβαση και χημειοθεραπείες.

Κλείσιμο


Το μόνο σύμπτωμα που υπήρξε και οδήγησε την οικογένεια στο νοσοκομείο ήταν η τάση για εμετό του γιου τους Σκάιλερ και βέβαια το σοκ όταν ανακάλυψαν ότι ήταν ένας όγκος που προκαλούσε τον εμετό και όχι δηλητηρίαση από κάποιο τρόφιμο, ήταν τεράστιο.



Τα έξοδα της οικογένειας ωστόσο αυξάνονται συνεχώς και ο μπασκετμπολίστας μέσω της ιστοσελίδας https://www.gofundme.com/skylerkash ζητά την οικονομική και ηθική συμπαράσταση των Ελλήνων φίλων.






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης