«Φρούριο» η Κάτω Αχαΐα μετά τη δολοφονία 15χρονου από 16χρονο

«Φρούριο» η Κάτω Αχαΐα μετά τη δολοφονία 15χρονου από 16χρονο

«Πάγωσε» η τοπική κοινωνία - Φόβοι για αντίποινα καθώς τα σπίτια των δύο παιδιών απέχουν μόλις 500 μέτρα

«Φρούριο» η Κάτω Αχαΐα μετά τη δολοφονία 15χρονου από 16χρονο
Σοκ στην ευρύτερη περιοχή έχει προκαλέσει το αιματηρό περιστατικό ανάμεσα σε δυο ανηλίκους που οδήγησε στον τραγικό χαμό του 15χρονου Γιώργου, ο οποίος πυροβολήθηκε από 16χρονο στο προαύλιο του 2ου δημοτικού σχολείου στην Κάτω Αχαϊα το βράδυ της Κυριακής.

Από εκείνη την ώρα, με εντολή του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Ελλάδας, βρίσκονται στην περιοχή ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις  προκειμένου να ελέγξουν την ηλεκτρισμένη κατάσταση μιας και τα σπίτια των οικογενειών των δυο παιδιών βρίσκονται σε απόσταση μόλις 500 μέτρων.

Κλείσιμο
Ο άτυχος 15χρονος κατέληξε λίγο πριν τις 11 το βράδυ στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πατρών όπου είχε μεταφερθεί μετά τα βαρύτατα τραύματα στην κοιλιακή και θωρακική χώρα Συγκεκριμένα έφερε βαριά κάκωση θώρακος, καρδιάς και ήπατος. Μάλιστα χρειάστηκε να του γίνει μετάγγιση αίματος λόγω ακατάσχετης αιμορραγίας.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 8 το βράδυ όταν ο 16χρονος που συνελήφθη αμέσως μετά την πράξη του, μετέβη στο δημοτικό σχολείο και πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα  τον 15χρονο.

Όπως υποστηρίζει ο δράστης, ο 15χρονος τον πείραζε μαζί με τους φίλους του και για αυτό ο ίδιος πήγε στο σχολείο για να τον φοβίσει χωρίς να έχει σκοπό να πυροβολήσει.

Πηγή: thebest.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης