Σοκ στην Αχαΐα: 15χρονος πυροβόλησε και σκότωσε εν ψυχρώ 17χρονο σε σχολείο

Σοκ στην Αχαΐα: 15χρονος πυροβόλησε και σκότωσε εν ψυχρώ 17χρονο σε σχολείο

Μετά από λογομαχία ο δράστης πήγε και πήρε από το σπίτι του καραμπίνα και δεν δίστασε να σκοτώσει τον 17χρονο

Σοκ στην Αχαΐα: 15χρονος πυροβόλησε και σκότωσε εν ψυχρώ 17χρονο σε σχολείο
Παρά τις συνεχείς μεταγγίσεις και τις προσπάθειες των γιατρών του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου του Ρίου, το 17χρονο αγόρι που πυροβολήθηκε από έναν 15χρονο στο προαύλιο του 2ου Δημοτικού σχολείου της Κάτω Αχαΐας υπέκυψε αργά χθες τη νύχτα.

Ο άτυχος Γιώργος Αλεξανδρόπουλος έφερε πολλαπλά τραύματα στη θωρακική και στην κοιλιακή χώρα και μετά την διακομιδή του στο νοσοκομείο εισήχθη στο χειρουργείο. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε διασωλημένος στην Εντατική, ωστόσο ο οργανισμός του δεν άντεξε. 

Αμέσως σήμανε συναγερμός στις αστυνομικές αρχές και ισχυρές δυνάμεις έφτασαν στην περιοχή για να αντιμετωπίσουν το ενδεχόμενο βεντέτας, καθώς μάλιστα τα σπίτια δράστη και θύματος βρίσκονται σε πολύ μικρή απόσταση το ένα από το άλλο. Μάλιστα, τα μέτρα για την αποτροπή τυχόν επεισοδίων συντόνιζε επί τόπου ο Αστυνομικός Διευθυντής Αχαΐας Γιώργος Σεϊντής.

Κλείσιμο
Ο 15χρονος πρωταγωνιστής της πρωτοφανούς τραγωδίας αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Ο ανήλικος ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι δεν είχε σκοπό να πυροβολήσει τον 17χρονο, άλλα μόνο να τον εκφοβίσει επειδή τον πείραζε μαζί με τους συνομήλικους φίλους του. Όπως είπε, ήρθαν στα χέρια και το όπλο που ανήκε στον πατέρα του εκπυρσοκρότησε.

Ο 15χρονος δράστης, που συνελήφθη αμέσως μετά τον τραυματισμό του άτυχου παιδιού, είχε πάει στο προαύλιο του σχολείου με το αυτοκίνητο του πατέρα του, σε βάρος του οποίου σχηματίζεται δικογραφία για πλημμελή εποπτεία ανηλίκου και πλημμελή φύλαξη οπλισμού και θα παραπεμφθεί μαζί με το γιο του στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης