«Ο Σεργιανόπουλος έθιξε την αξιοπρέπειά μου»

«Ο Σεργιανόπουλος έθιξε την αξιοπρέπειά μου»

«Ζητώ συγνώμη από το θεό και την οικογένειά μου για ό,τι έκανα», είπε στην απολογία του ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας ο 31χρονος Γεωργιανός, Δαβίδ Μουρτινέλι, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία του ηθοποιού Νίκου Σεργιανόπουλου. Ο κατηγορούμενος μίλησε για τη γνωριμία του με τον ηθοποιό αλλά και για όσα ακολούθησαν όταν αποφάσισε να δεχτεί την πρότασή του και να τον επισκεφθεί στο σπίτι του στο Παγκράτι. Όπως είπε το θύμα του υποσχέθηκε ότι στο σπίτι του πρόκειται να σ

«Ο Σεργιανόπουλος έθιξε την αξιοπρέπειά μου»

«Ζητώ συγνώμη από το θεό και την οικογένειά μου για ό,τι έκανα», είπε στην απολογία του ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας ο 31χρονος Γεωργιανός, Δαβίδ Μουρτινέλι, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία του ηθοποιού Νίκου Σεργιανόπουλου. Ο κατηγορούμενος μίλησε για τη γνωριμία του με τον ηθοποιό αλλά και για όσα ακολούθησαν όταν αποφάσισε να δεχτεί την πρότασή του και να τον επισκεφθεί στο σπίτι του στο Παγκράτι. Όπως είπε το θύμα του υποσχέθηκε ότι στο σπίτι του πρόκειται να συναντήσουν γυναίκες, ενώ όταν έφτασαν εκεί έκαναν χρήση κοκαΐνης. «Του είπα ότι δεν αισθάνομαι καλά, μου είπε ρούφα παραπάνω (σ.σ. κοκαΐνη) και θα νιώσεις καλύτερα. Όλα ξαφνικά μεγεθύνθηκαν. Δεν ξέρω πόσα λεπτά έμεινα με κλεισμένα μάτια» είπε ο κατηγορούμενος και συνέχισε: «Ξαφνικά τον βλέπω με ένα μαχαίρι πάνω μου. Δεν μπορούσα να καταλάβω αν ήθελε να με σκοτώσει ή να με κακοποιήσει σεξουαλικά…».

Ο κατηγορούμενος, υποστήριξε ακόμη ότι εξαιτίας αυτής της συμπεριφοράς του θύματος θίχτηκε η αξιοπρέπειά του. «Με έπιασε φόβος, θίχτηκε η αξιοπρέπειά μου, θυμάμαι μόνο ότι άρχισα να παλεύω, δεν θυμάμαι τίποτα άλλο», είπε χαρακτηριστικά.

Νωρίτερα, στο δικαστήριο είχαν παρουσιαστεί κεκλεισμένων των θυρών πειστήρια, που σύμφωνα με την υπεράσπιση ήταν απαραίτητα να προσκομιστούν προκειμένου να φωτιστούν περισσότεροι οι συνθήκες θανάτου του ηθοποιού. Πρόκειται για το μαχαίρι με το οποίο δολοφονήθηκε – με 21 μαχαιριές - ο ηθοποιός, ένα σκισμένο προφυλακτικό και ένα ομοίωμα ανδρικού πέους, που βρέθηκαν στο σπίτι του Νίκου Σεργιανόπουλου στο Παγκράτι.

Η δίκη θα συνεχιστεί την ερχόμενη Πέμπτη.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης