Νικήτη Χαλκιδικής: Αυτοί είναι οι δύο Ελληνες αθλητές που δίνουν μάχη για τη ζωή τους

Νικήτη Χαλκιδικής: Αυτοί είναι οι δύο Ελληνες αθλητές που δίνουν μάχη για τη ζωή τους

Τρομακτικό τροχαίο σε σύγκρουση ΙΧ με λεωφορείο - Νεκρός ένας Τούρκος φίλος και συναθλητής των δύο Ελλήνων που έχουν τραυματιστεί σοβαρά

Νικήτη Χαλκιδικής: Αυτοί είναι οι δύο Ελληνες αθλητές που δίνουν μάχη για τη ζωή τους
Τροχαίο δυστύχημα με ένα νεκρό και δύο σοβαρά τραυματίες σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στη Νικήτη Χαλκιδικής.

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν οι Στράτος Καββαδάς και Αλέξης Αλεξιάδης, αθλητές του μπιτς βόλει, οι οποίοι δίνουν μάχη για τη ζωή τους, ο ένας στο νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη και ο άλλος στο νοσοκομείου Πολυγύρου στη Χαλκιδική.

Κλείσιμο


Νεκρός είναι ένας Τούρκος συναθλητής και φίλος τους, ο οποίος είχε έρθει στην Ελλάδα για να κάνουν όλοι μαζί διακοπές.



Σύμφωνα με την αστυνομία, Ι.Χ. αυτοκίνητο συγκρούσθηκε με τουριστικό λεωφορείο το οποίο δεν είχε επιβάτες, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένα άτομο που επέβαινε στο Ι.Χ. και να τραυματισθούν σοβαρά οι άλλοι δύο επιβάτες ενώ ελαφρά τραυματίστηκε ο οδηγός του λεωφορείου.



Σύμφωνα με το halkidikinews, στο σημείο έσπευσαν ο διοικητής και άνδρες της Τροχαίας Πολυγύρου, ενώ απαιτήθηκε ρύθμιση της κυκλοφορίας, λόγω της αυξημένης κίνησης τις επόμενες ώρες και μέχρι να μεταβεί πραγματογνώμονας στο σημείο του συμβάντος.





Το τραγικό δυστύχημα έχει προκαλέσει σοκ και αναστάτωση στο χώρο του ελληνικού βόλεϊ αλλά και απλών ανθρώπων που έμαθαν για το φρικτό αυτό τροχαίο που δυστυχώς κόστισε τη ζωή ενός Τούρκου συναθλητή των παιδιών, ο οποίος μάλιστα, σύμφωνα με ασφαλείς πηγές, είχε έρθει στην Ελλάδα προκειμένου να κάνει διακοπές με τους φίλους του. Ένα ταξίδι που δυστυχώς έμελλε να είναι το τελευταίο για εκείνον, αφού το βιβλίο της ζωής του έκλεισε τόσο ξαφνικά και απρόσμενα.

Τα δύο παιδιά αυτήν την ώρα είναι στο νοσοκομείο Παπανικολάλου στη Θεσσαλονίκη. Οι επόμενες ώρες θα είναι κρίσιμες και για τον Στράτο, αλλά και για τον Αλέξη, ενώ όλοι οι φίλοι τους έχουν σπεύσει να στέλνουν μηνύματα ελπίδας και συμπαράστασης στα κοινωνικά δίκτυα. 








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης