Νέους συνδικαλιστικούς εκπροσώπους εκλέγουν τη Δευτέρα οι αστυνομικοί

Νέους συνδικαλιστικούς εκπροσώπους εκλέγουν τη Δευτέρα οι αστυνομικοί

Πέντε συνδυασμοί - Νίκη της Σ.Α.Σ. «βλέπουν» οι περισσότεροι

Νέους συνδικαλιστικούς εκπροσώπους εκλέγουν τη Δευτέρα οι αστυνομικοί
Τριήμερο έντονων διεργασιών με αποκορύφωμα τις εκλογές την τελευταία ημέρα στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.), ξεκινά την ερχόμενη Δευτέρα. 

Στις 22, 23 και 24 Ιουνίου οι 475 εκλεγμένοι αντιπρόσωποι θα συνεδριάσουν και στη συνέχεια θα αναδείξουν το νέο διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας. Στις εκλογές θα κατέβουν πέντε συνδυασμοί, κανένας από τους οποίους δεν φέρει αυστηρή κομματική ταυτότητα, καθώς συμμετέχουν αστυνομικοί όλου του πολιτικού φάσματος.  

Την ψήφο των αντιπροσώπων θα διεκδικήσει και η “Συνδικαλιστική Αστυνομική Συμμαχία”  (Σ.Α.Σ) που αποτελείται από τους:

Κλείσιμο
-ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ Mέλος Δ.Σ Ε.ΑΣ.Υ.Αθηνών 

-ΜΑΓΚΑ  ΣΩΚΡΑΤΗ Mέλος Δ.Σ Ε.ΑΣ.Υ. Αθηνών 

-ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΘΕΟΦΙΛΟ  Mέλος Δ.Σ ΕΑΣΥ. Θεσσαλονίκης

-ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗ  ΧΡΗΣΤΟ Mέλος Δ.Σ Ε.ΑΣ.Υ. Νοτιοανατολικής Αττικής

“H  Σ.Α.Σ επιδιώκει να αποτελέσει την αρχή για έναν νέο συνδικαλισμό, που δεν θα αποβλέπει στην προσωπική αλλά στη συλλογική προβολή των αστυνομικών και του έργου τους. Είναι μια παράταξη, όπου ρόλο και λόγο στη λήψη αποφάσεων, θα έχουν, όχι μόνο οι επικεφαλής, αλλά όλοι οι συνάδελφοι, χωρίς αποκλεισμούς, ίσοι μεταξύ ίσων και ισότιμα απέναντι σε όσους προτείνουν κάτι γόνιμο, κάτι διαφορετικό, πέρα από τις δοκιμασμένες συνταγές που παταγωδώς απέτυχαν έως σήμερα” τονίζουν οι υποψήφιοι της συγκεκριμένης παράταξης η οποία, σύμφωνα με τα προγνωστικά αποτελεί φαβορί για τη νίκη των εκλογών, και συμπληρώνουν: “Η εποχή των «αρχηγών» παρήλθε. Πρέπει επιτέλους να επικρατήσει και να λειτουργήσει η συλλογικότητα, εξάλλου ο πρόεδρος, είναι εκτελεστικό όργανο και σημαίνει εκτελεστής των αποφάσεων που παίρνονται συλλογικά. Δεν έχουμε ανάγκη από ειδικούς, δεν έχουμε ανάγκη τον αρχηγό, τον ηγέτη, τον ένα, αλλά έχουμε ανάγκη από ομαδικότητα και να σταματήσει το εγώ» που κυριαρχεί απόλυτα στη συνείδηση αρκετών συνδικαλιστών”.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης