Το τέλος ενός μύθου: Σφραγίστηκε το θρυλικό «Caprice» στη Μύκονο

Το τέλος ενός μύθου: Σφραγίστηκε το θρυλικό «Caprice» στη Μύκονο

Σε έντονα συγκινησιακό κλίμα ο ιδιοκτήτης του μπαρ παρέδωσε τα κλειδιά στον ιδιοκτήτη του ακινήτου - Με ένα μεγάλο πάρτι προσωπικό και θαμώνες αποχαιρέτησαν το... ιστορικό κλαμπ 

Το τέλος ενός μύθου: Σφραγίστηκε το θρυλικό «Caprice» στη Μύκονο
Σε έντονα συγκινησιακό κλίμα το μεσημέρι της Τρίτης ο ιδιοκτήτης του Caprice και το προσωπικό, παρουσία δικαστικού κλητήρα, παρέδωσαν τα κλειδιά του μπαρ στους συνεργάτες του ιδιοκτήτη του ακινήτου κ. Γιώργου Ζησιμόπουλου, αφού πρώτα είχαν μαζέψει τα προσωπικά τους αντικείμενα και τον εξοπλισμό. 

Ο επίλογος για το διάσημο μπαρ γράφτηκε το μεσημέρι της χθεσινής ημέρας. Μόλις το προσωπικό ξήλωσε τον εξοπλισμό και την επίπλωση ένα μεγάλο πάρτι στήθηκε στο σοκάκι μπροστά από την είσοδο. Ένα πάρτι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες σαν και αυτά που γίνονταν μπροστά και πίσω από την μπάρα επί 30 συνεχόμενα χρόνια. 

Η τύχη του Caprice, ένα από τα δέκα -σύμφωνα με το Newsweek- καλύτερα μπαρ του πλανήτη απασχόλησε μέχρι και το ανώτατο ακυρωτικό δικαστήριο της πολιτικής και ποινικής δικαιοσύνης της χώρας, τον Άρειο Πάγο. Εκεί είχε καταφύγει ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, κ. Νίκος Γρυπάρης προκειμένου να αποφύγει την έξωση, τουλάχιστον για μερικά ακόμη χρόνια.

Κλείσιμο




Μάλιστα οι δικαστικές εξελίξεις στην υπόθεση του διάσημου μπαρ είχαν χωρίσει το νησί στα δυο. Οι μισοί Μυκονιάτες ζητούσαν από τον κ. Γιώργο Ζησιμόπουλο να αφήσει το μπαρ στα χέρια του κ. Νίκου Γρυπάρη με το σκεπτικό ότι η συγκεκριμένη επιχείρηση αποτελεί ζωντανή διαφήμιση για το νησί, σημειώνοντας ότι, διαθέτει το know how για να την διατηρήσει στην κορυφή.



Οι υπόλοιποι έχουν ταχθεί με το μέρος του κ. Γιώργο Ζησιμόπουλου, ο οποίος μεταξύ άλλων είναι και ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Semeli. Υποστήριζαν ότι ως ιδιοκτήτης του ακινήτου έχει κάθε δικαίωμα να το εκμεταλλευτεί όπως εκείνος επιθυμεί, προσθέτοντας ότι η πείρα που διαθέτει στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις αλλά και η λειτουργία δυο ακόμα μπαρ που άνοιξε πρόσφατα στη Χώρα, το Toy Room και το Project, του εξασφαλίζουν τα απαραίτητα εχέγγυα για να συνεχίσει να το λειτουργεί με επιτυχία, έστω και χωρίς την επωνυμία «Caprice».

Το προσωπικό του Caprice έχει μόλις ξηλώσει τον εξοπλισμό και τη διακόσμηση



«Δυστυχώς φτάσαμε σε αυτό το σημείο, να κλείσει το θέμα μέσα από τις δικαστικές αίθουσες, πράγμα που δεν θέλαμε» ανέφερε στο protothema.gr ο ιδιοκτήτης του ακινήτου, Γιώργος Ζησιμόπουλος. «Τώρα αυτό που θα γίνει είναι η μερική ανακαίνιση του χώρου και γι αυτό το λόγο το Caprice θα μείνει κλειστό αυτή τη σεζόν. Πάντως αυτό που έχω να προσθέσω είναι ότι δεν είναι στα σχέδιά μας να αλλάξει χαρακτήρα και φιλοσοφία έστω και χωρίς την επωνυμία Caprice», συμπλήρωσε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης