Μεθυσμένος έκλεψε περιπολικό έξω από τμήμα!

Μεθυσμένος έκλεψε περιπολικό έξω από τμήμα!

Πέρασε αρκετή ώρα ώσπου να αντιληφθούν οι αστυνομικοί ότι το υπηρεσιακό αυτοκίνητο είχε κάνει φτερά από το σημείο όπου το είχαν παρκάρει

Μεθυσμένος έκλεψε περιπολικό έξω από τμήμα!
Σκληρή πλάκα έκανε στους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος στη Νεάπολη Λακωνίας ένας… μεθυσμένος κάτοικος της περιοχής, που μπήκε σαν κύριος σε ένα περιπολικό που ήταν σταθμευμένο έξω από την υπηρεσία με τα κλειδιά στη μίζα και άρχισε τις βόλτες στην κεντρική πλατεία!

Πέρασε αρκετή ώρα ώσπου να αντιληφθούν οι αστυνομικοί ότι το υπηρεσιακό αυτοκίνητο είχε κάνει φτερά από το σημείο όπου το είχαν παρκάρει έξω από το αστυνομικό τμήμα και άρχισαν να το αναζητούν με την ψυχή στο στόμα! Τελικά, κατάφεραν να εντοπίσουν τον δράστη που το… διασκέδαζε μαζί με τους συγχωριανούς του και να πάρουν πίσω το περιπολικό!

Η υπόθεση δεν ανακοινώθηκε ούτε ενημερώθηκε το Αρχηγείο, όπως έπρεπε, γιατί οι αστυνομικοί φοβήθηκαν τις επιπτώσεις από την διενέργεια της Ε.Δ.Ε. που σίγουρα θα απέδιδε ευθύνες! Έτσι, προτίμησαν να μην συλλάβουν καν τον δράστη της κλοπής, ο οποίος εξακολουθεί να… γελάει σε βάρος τους!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης