ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Φορτσάκης: Η κυβέρνηση κωφεύει στη σπαραχτική φωνή των πανεπιστημιακών

Φορτσάκης: Η κυβέρνηση κωφεύει στη σπαραχτική φωνή των πανεπιστημιακών

Υποστηρίζει ότι ο Αλέξης Τσίπρας παρακολουθεί την κατάσταση «απαθής

Φορτσάκης: Η κυβέρνηση κωφεύει στη σπαραχτική φωνή των πανεπιστημιακών
Ότι «κωφεύει» στη σπαραχτική φωνή των πανεπιστημιακών κατηγορεί την κυβέρνηση ο Θεόδωρος Φορτσάκης, ο οποίος σε δήλωσή του με αφορμή  την επιστολή των Πρυτανικών Αρχών του ΕΚΠΑ προς τον Πρωθυπουργό και τους αρχηγούς των κομμάτων για την κατάληψη της Πρυτανείας, υποστηρίζει ότι ο Αλέξης Τσίπρας παρακολουθεί την κατάσταση «απαθής».

Σύμφωνα με τον κ. Φορτσάκη, η συνεχιζόμενη για 15 ημέρες κατάληψη του κεντρικού κτιρίου του Πανεπιστημίου Αθηνών «έχει επιφέρει την κατάλυσή του» και έχει μετατρέψει το κέντρο της Πρωτεύουσας σε «άντρο ανομίας».

Ο υπεύθυνος του Τομέα Παιδείας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας  τονίζει πως «η κυβέρνηση κωφεύει στη σπαραχτική φωνή των πανεπιστημιακών» και υπογραμμίζει ότι η ανοχή της «ενθαρρύνει τους καταληψίες να αυξάνουν συνεχώς τις απαιτήσεις τους». 

Κλείσιμο
Μάλιστα, ο κ. Φορτσάκης αναφέρει πως η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά στην κυβέρνηση και στον υπουργό Δημόσιας Τάξης κ. Πανούση οποίος, όπως τονίζει, «αδρανεί επικαλούμενος τον κ. Βούτση». Παράλληλα, υποστηρίζει ότι για την κατάσταση ευθύνεται ακόμη ο υπουργός Παιδείας κ. Μπαλτά, «που με τις επιθέσεις του κατά της αριστείας απαξιώνει το πρώτο δημόσιο πανεπιστήμιο της Χώρας» και ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Παρασκευόπουλος, «που σπεύδει να ικανοποιήσει τους καταληψίες αποφυλακίζοντας τους δολοφόνους τρομοκράτες».

«Ο Πρωθυπουργός κ. Τσίπρας παρακολουθεί απαθής», αναφέρει και καταλήγει σημειώνοντας: Επιτέλους, έλεος για το Πανεπιστήμιο και την παιδεία μας!».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης